2777
2789

اگه کیست ازنوع ساده وبزرگ هست یکی دوماه ضدحاملگی مصرف کنید

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اگه کیست ازنوع ساده وبزرگ هست یکی دوماه ضدحاملگی مصرف کنید

نه3/5سانت هست درد شدید و‌تهوع داره دکتر گفت برای بررسی بیشتر بستری باش تحت نظر  تو‌ سونو‌ نشون داده در حال خونریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه3/5سانت هست درد شدید و‌تهوع داره دکتر گفت برای بررسی بیشتر بستری باش تحت نظر  تو‌ سونو‌ نشون ...

اهان پس هموراژیکه منم داشتم همونقدری همون مدلی یه ماه سیپیتروکامپاندخوردم اب شد رفت

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بستری تشدید؟

نه بابا چه بستری؟!فقط ضدحاملگی خوردم اونم یه ماه

سلام عزیزم خوبیدصدای وز وز گوشتون چی شد بمن گفتن باید سی تی انژیو انجام بدم ببینم رگام چیزیش هست یا ...

سلام من سونو گرافی داپلر انجام دادم گفتن چیزی نیست دکتر هم گفت ممکنه در اثر استرس باشه و چیز نگران کننده ای نیست برام پروپانول نوشت  و خودم از وقتی دکتر گفت چیزی نیست بهش فکر نمیکنم و خیلی کمتر شده به نظرم اینکه روش حساس بشیم و باعث بیشتر شدنش میشه