2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود شدم

215 بازدید | 15 پست

سلام خوبید 

من الان ۴۹ روز از پریودیم گذشته و پریود نشدم دو روز پیش بتا دادم عددش ۲بود 

سیکل پریودیم بین ۲۷ الی ۳۰روزه تنبلی تخمدان دارم پریودی قبلی دارو مصرف نکردم 

تو این ۶ ماه به موقع پریود میشدم ولی الان تقریبا ۲۰ روزه از موعدم گذشته چکار کنم پریود شم دمنوش چی خوبه بجز زعفران 

و اینکه برای درمان تنبلی تخمدان چکار کنم اقدام به بارداری هستم سه دوره دارو استفاده کردم نتیجه نگرفتم

ممنون🌹

من امروز بعد ۹۰ روز شدم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کردی ، منم دقیقا ۶۰ روزه ولی خبزی نیست

هیچ خودش اومد

همینه همیشه 

تابستونا اوکی میشه زمشتونا نه

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

منم همه این مشکلات رو داشتم 

ولی دکترمو عوض کردم 

بهم‌۶ هفته قرص داد ، هفته ای ۲ عدد قرص میخوردم 

اندومترمم پایین بود دارو داد ۵ روز پشت هم قرص خوردم اندومترم اومد بالا 

تو ماه دوم اقدام باردار شدم 

ولی خب من تقریبا ۶ ماه تحت نظر دکتر تغذیه و مربی و رژیم و باشگاه بودم 

کلا سبک زندگیمو عوض کردم‌

از خواب و خوراک و تحرک همه چی

اب پیاااز درمان هر دردیه... پیاز رو با پوست بشکر قاچ کن بزار تو ی لیتر اب ده دقه با فلفل سیاه بجووشه بعد از صافی رد کن بزار یخجال قبل غذا ی لیوان بخور .. از روز پنجم پریودی تا ۱۵ روز بعد استراحت دوباره روز ۵ پریودی تا ۴ ماه بخور. و حدف کانل سردیجات و شیرنی جات فسفود اینارو نخووور پیاز خام هم زیاد بخور . پریودت تموم میشه قرص ویتانین ای بخور تا مریود بعدی... الان همون زعفرون و دارچییین و گرمی جات و ورزش سنگین و طناب زدن کمکت میکنه بشی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ممنون حنا رو که نمیتونم استفاده کنم نزدیک عیده شاید  بخوام رنگ بزارم 😅سرکه رو امتحان میکنم&nbs ...

باشه😅😅روغن سیاهدونه رو حتما استفاده کن واسه تنبلی تخمدان

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
چرا آنقدر دیر دمنوشی چیزی نخوردین که پریود شید یا آمپول پروژسترون استفاده نکردید

ن‌خودش اوند