2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضیا گفتن ۶۰ میدن؟؟؟ وام فرزندآوری مختص بچه هایی هست که از سال ۱۴۰۱ به بعد دنیا اومدن نه قبلی ...

ربطی نداره که مهم اینه که بچه چندم باشه مهم نیست که اولی چه سالی به دنیا اومده

۶۰ میدن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
شما اشتباهدمیگید. برادر من برای بچه دوم ۶۰ گرفت . بچه اولش متولد سال ۹۴ بود.

خب عزیزم منم برای بچه دومم ۶۰ گرفتم.. به بچه اولش تعلق نگرفته چون قبل از ۱۴۰۱منتولد شده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

با گوشی خودت برو سایت فرزنداوری ثبت نام کن اطلاعات پدر و فرزندو میزنی بعد میری انتخاب بانک  یه بانکو انتخاب کن بعد حدود سه روز پیامک میاد میری بانک برا تکمیل مدارک

میدن من چه دومم و ۴۰گرفتم البته پارسال بیست تومن بود برا هر بچه

برای اولی هم گرفتی؟ نه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شما اشتباه  راهنمایی نکن. خودم گرفتم وام رو. حالت خوبه؟ دخترم 8 سالشه. بچه دوم دنیا اومد 60 داد ...

خب برای بچه دومت گرفتی.. ربطی به اولی نداره.. برای اولی ندادن که