2777
2789

سلام دوستان آیا ضرری داشته براتون?جز بی اعصابی و خواب آلودگی دیگع ضرری دیدین ازش؟

و اینکه من خودم زیاد مصرف کردم چاق هم شدم اما ضرری ندیدم ،ولی بازم نگرانم ک آیا ضرر خاصی نداشته باشه 

دکتر هم تجویز میکنع برای چاقی ،حتی شربتش هم موجوده داروخونه 

تو نت هم عوارض خاصی ازش نوشته نشده

من شربتشو میخورم اما مرتب نه واقعا چاق میکنه؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منو ک چاق کرد  البته باید مرتب مصرف کنی و غذا هم زیاد بخوری ،مخصوصا نان زیاد مصرف کنی

من مرتب نمخورم اخه 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خب قرص بگیر شبی یکی بخور ،اولش خواب آوره  بعد از یک هفته عادت میکنی و خواب آوری نداره ،اشتها ه ...

نه🥲همین شربتش یکم مونده تموم شع دیگ قرص ویتامین میخورم

خب غذا خوردنت چجوره ؟هر وعده یک نون لواش،رو میخوری؟

بزور ارع با اشتها اور دیگ

اگ نخورم ک اشتهایی ندارم 

دوس دارم ۶۰ کیلو بشم

بزور ارع با اشتها اور دیگ اگ نخورم ک اشتهایی ندارم  دوس دارم ۶۰ کیلو بشم

خوبه خب ،با اشتها آور هر وعده یک نون لواش بخوری عالیه ،صبحانه هم مربا بخور با کره 

میان وعده هم تنقلات اگه تونستی بخور مثل چیپس و تخمه 

نوشابه بخور 

سیب زمینی و برنج زیادتر بخور اگه امکانش،هست

الان چند کیلویی 

من ۴۰ بودم شدم ۶۲

خوبه خب ،با اشتها آور هر وعده یک نون لواش بخوری عالیه ،صبحانه هم مربا بخور با کره  میان وعده ه ...

ن بابا هر وعده نه  فقط صبا ک بیدار میشم فقط

با همین سیپرو انقدر اضاف کردی؟

ن بابا هر وعده نه  فقط صبا ک بیدار میشم فقط با همین سیپرو انقدر اضاف کردی؟

وا خب اینجوری هرچی قرص و محصول هم بخوری چاق نمیشی 

باید بتونی هر وعده اینقد بخوری ،

اره قبلا یه نصفه قرص قبل ناهار میخوردم یه نصف هم قبل شام 

الان دیگع روزا نمیخورم فقط هرشب یکی کامل نیم ساعت قبل شام میخورم