2777
2789
عنوان

چقدر حقارت بکشم واسه ی قرون پول

249 بازدید | 26 پست

توی شیپور امروز ی آگهی دیدم پیام دادم بهش

جواب داد توی روبیکا پیام بدید 

بهش پیام دادم گفت تماس صوتی در روبیکا بگیریدبرای مصاحبه بعدشم گفت دوربینو روشن کنید من شال پوشیدم و هی میگفت گوشیو از خودتون دور بگیرید(قبلا مصاحبه انلاین داده بودم فکر نمیکردم دروغ بگه)

بعد شک کردم قطع کردم دوباره گرفت اینبار گفتم دوربین گوشیم رو روشن نمیکنم 

اون دوربینشو روشن کرد ی اقای لختِ لخت بود بخدا از بعدازظهز کارم گریه‌س😭😭😭😭😭😭

ای خداااا قلبم داره میترکه 😭😭😭😭😭

بابام هیچوقت بمن پول نمیده 

منم نامزدم برای اینکه کم نیارم مجبورم کار کنم😭😭😭

اگه بفهمه همچین کاری کردم منو میکشهههههه

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم بگردم الهی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
میگفتی صبر کن منم لخت شم  دوربین رو خاموش میکردی می‌رفتی سرویس .... بعد میگرفتی براش میگفتی ...

حالم از خودم بهم میخوره که انقد ساده ام😭😭

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

عزیزم خیلی ناراحت شدم بگردم الهی

نه خدانکنه😭

دعا کن عکس نگرفته باشه

گوه بگیرن هیکل اون حیوونو

😭😭تورو خدا دعا کن شات نگرفته باشه 

یا فیلم

حالت به هم نخوره  مگه بچه ای ؟ گذشته  یه تجربه بوده که گیر آدم لاشی افتادی خدارو شکر ک ...

میترسم عکس گرفته باشه

نامزدم بفهمه منو میکشه

منی که حتی تلفنی صحبت نمیکنم 😐 حضوری با مامان بابام میرم مصاحبه 

کارش نوشته بود غیرحضوری منم گفتم چ بهتر