2777
2789
عنوان

زیست یازدهم

562 بازدید | 17 پست

سلام😭

شنبه امتحان زیست دارم و هیچی نخوندم و تا فصل ۵ امتحانه همیشه نمراتم بیسته اما واقعا نمی دونم چرا این بار اینقدر وقتمو هدر دادم لطفا کمکم کنید باید چجوری بخونم تا شنبه ۲۰ بگیرم حتی می تونم کلا تا شنبه نخوابم اما برام خیلی مهمه نمره کامل بگیرم😭😭😭اگه نمره ام ۲۰ نشه مامان و بابام خیلی ناراحت میشن خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنونم براتون دعا می کنم❤

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا خوندیشون خوبه از الان شروع کن از فصل آخر به خوندن بعدش نمونه سوال خط به خط دانلود کن از هر فصل کار کن چیزی نیست تا فردا شب تموم میشه امشبم زود بخواب که فردا شب بتونی تا صبح بشینی اگه از قبل نخوندی از اون فصلایی که اصلا نخوندی شروع کن مفصل بخون راحت تر ها رو بذار شب بعد اونایی که اول خوندی رو دوباره مرور کن

عزیزجان اگر درس رو یاد گرفتبد نمره مهم نیست.سنجش دانش آموز فقط در روز امتحان اشتباه محضه.زیست یازده ...

تنظیم عصبی.حواس.دستگاه حرکتی.تنظیم شیمیایی.ایمنی

این فصل ها تو امتحانم میاد

اگه قبلا خوندیشون خوبه از الان شروع کن از فصل آخر به خوندن بعدش نمونه سوال خط به خط دانلود کن از هر ...

من قبل شروع امتحانات دی فصل ۱ و ۲ را خیلی خوب خوندم اما فصل های ۳.۴.۵ خیلی کم خوندم❤

ممنونم راهنماییم کردید

تنظیم عصبی.حواس.دستگاه حرکتی.تنظیم شیمیایی.ایمنی این فصل ها تو امتحانم میاد

زیست یازدهم اگر در طول سال مطلب رو فهمیده باشید با مرور خوب همه چیز یادتون میاد

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...