2777
2789

خواهر شوهرم با شوهرش خیلی حسودن و انگار ما رقیب زندگیشون هستیم با وجود اینکع ما کاری ب کارشون نداریم

مانتو میخرم میره کپی مانتو من میخره 

طلا بخرم میره میخره

رفتم گواهینامه ثبت نام کردم اونم رفت ثبت نام

شوهرم هررر کاری برام کنه  اونا هم همون کارو انجام میدن

وام میگیریم  اونا هم وام میگیرن

حامله شدم الان اونا هم همش دکتر میرن برای بچه میگن باید بچمون هم سن بچه شما باشه یا بچه یه سال باشن

مستاجرم  رفتم یه خونه قشنگ طبقه ۵ گرفتیم اونا هم ک قرار داد داشتن رفتن  زودتر از تاریخ قرار داد یه خونه دقیقا  طبقه پنجم  یه خیابان بالاتر از خونه من کرایه کردن

حالا من با هزار تا قرض و بدبختی زمین خریدم اونم اومده قرض کرده دقیق روبه رو زمین من زمین گرفته

من چن وقت پیش بخاری کوچیک گرفتم بعد یه هفته  اونم رفته کپی بخاری ک من دارم گرفته

بخدا نمیدونم چی بگم رفت و امدی ک داشتیم هم بخاطر کارایی ک میکنن قطع کردیم  اما اونا میان خونمون شما باشین چیکار میکنید اخه تا چقدر چند ساله همین کارشه با بقیه هم اینطوری نیست فقط با منو شوهرم 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم فقط دوری دوری دوری حتتی کم محلی کن یا دروباز نکن روشون

کم محلی میکنم شوهرمم بدش میاد میگه من دوری میکنم اونا خودشونو میچسبونن به ما منو شوهرم دوس نداریم اقوام نزدیکمون باشن حوصله حاشیه نداریم اما اینا  رفتن خونشونو کنار ما گرفتن زمین هم روبه روی ما . هر چقدر دوری میکنیم اونا پیگیر ما هستن  

❤️کاربری دست سه نفره❤️
هیچی دیگه نگید بهشون مگه مجبورید بگید

ما نمیگیم اصلا .طلا ک بخرم ک میبینه  کور نیستن

زمینو هم چون قرض گرفتیم و معامله کردیم با یه اشنا از طریق صاحب زمین ک اشناست شنیدن

❤️کاربری دست سه نفره❤️
مقصريد نصف اينايي كه گفتيو ميشه مخفي كرد  مثل خريد زمين  مثل طلا  مثل گواهي نامه & ...

میاد خونمون وسیله های جدیدمو میبینه

ما اصلااا حرفی نمیزنیم پیششون و در کل پیش کس دیگه ای هم نمیگیم اما زمینو از یه اشنا خریدیم دیگه فهمیدن اونا

طلا رو میبینه انداختم. خونمون نزدیکه میرم جایی میبینن بیشتر وقتا چن بار رفتم برای گواهینامه اومدن گفتن به شوهرم ک زنتو دیدیم اونجا .. یا مثلا چن بار داروخانه و دکتر دیدن   وقتی تنهام زنگ میزنن میگن ک زنت مریضه چشه دیدم دکتر بوده .. منطقه کوچیکه بیشتر وقتا منو شوهرمو میبینن جایی میریم منم بخاطر این اومدم خونه جابه جا کردم حوصله حاشیه ندارم اما محله رو عوض کردم اونا اومدن یه کوچه بالاتر من خونه گرفتن . بازم اومدن پیشم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
میاد خونمون وسیله های جدیدمو میبینه ما اصلااا حرفی نمیزنیم پیششون و در کل پیش کس دیگه ای هم نمیگیم ...

ما اونقد دروغ ميگيم و ميپيچونيم 🤣بايد يادبگيري طلا رو طرف خودت بنداز يا جايي كه اون نيست 

برا دكتر بگو كم خونيه ميرم سرم بزنم 

اوف كلي راهكاره

چقدر بده هیچی از زندگیتون نگید دیگه بزار تو خماری بمونن  موزیانه کاراتو کن

چطوری؟ من چیزی نمیگم اصلا  اما اونا میفهمن من دوست دارم ک کسی کارمو تایید کنه اما چند ساله ک همش  مثل من زندگی میکنه .با وجود اینکه اونا خیلی زودتر ازدواج کردن 

من دوس دارم بیرون میرم اونا منو میبینن خونمون نزدیکه  اونا هم بیشتر وقتا تو کوچن منم مسیرم اونجاست   بعد زود زنگ میزنن به شوهرم ک شمار دیدیم .. یا از ما چیزی نمیدونن زنگ میزنن به بقیه  احوال مارو ازشون میپرسن ... خب چقدررر تحمل کنم این حسادتشون رو مخمه

❤️کاربری دست سه نفره❤️

سلام میگفتین کار ی فالگیر خیلی خوبه بشماارشونو میدید

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣