من با اینکه قیافش تو خواب مظلوم میشه ولی کلا دوست دارم وقتی خوابه یه کرمی بریزم
الانم داشتم وسوسه میشدم اذیتش کنم تاپیک زدم🤦🏻♀️😅
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
نه اذیت شدید اونطوری مثلا با موهاش ور بری یا بوسش کنی
شکنجه اش نمیخوام بدم که😂 گاهی موی سرشو میکشم یه دونشو یا مثلا یه عالمه بوسش میکنم😂
😑 میدونستم وسطاش به بوس و +۱۸ میرسی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
ی دفعع ک عموم خاب بود با زن عموم تخم مرغ گذاشتیم رو گوشش بعد صدای پشه هم دان کردم گرفتم سمت گوشش دستشو اوردنی پشه بگیره کوبید تخم مرغع شکست کلا صورتش گوشش دهنش تخم مرغ بود ولی خیلیییی حال میده 😂🤣 ی دفعه هم بابام هی میخابید هی با براش میزدم نوک بینیش عطسه میکرد
کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔