2777
2789

احساس می کنم خیلی بی هدف شدم فقط ازدواج کردم درسمو تا دیپلم ول کردم هیچ کلاسی یا کاری نمی کنم الانم خونه نامزدم زندگی می کنم ۲۰ سالمه دلم میخواد ادامه تحصیل بدم ولی نمی دونم اصلا چی بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شرایط زندگیت و نامزدت و ....راضی هستی ؟؟تو یه کاری زوم کرده نتیجه نگرفتی انگار 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

🔊🔊🔊🔊مامانا ....خانوما....📣📣📣📣

اگه دوست داری تو خونه کنار فرزند تون👩‍👧‍👦👩‍👧👩‍👦👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧

🎈🎈🎈🎈🎈🎈

📌 کسب وکار خودتونو داشته باشید

📌رشد شخصیتی داشته باشید

📌به درآمد بالای ۱۰ میلیون برسی

📌کار آفرین باشی

من اینجام تا کمکت کنم به خواستت برسی😍😍😍

کانال من📌📌

https://eitaa.com/TebsonatyVaSalamaty

حتما لازم نیست دانشگاه بری

ولی حتما یه هنری یاد بگیر.مثلا گلدوزی، بافتنی حرفه ای، خیاطی،فرش بافی، شیرینی پزی کیک پزی، هرررچیزی که ازش پول دربیاری حتی یه کوچولو

باشگاه برو، رانندگی یاد بگیر، استخر برو، ماهی یه بار سینما برو، ماهی یه بار دوماه یه بار فیشال صورت برو.اینارو روتین مهم زندگیت کن.جوری که همه بفهمن برات مهمه و باید با تایم تو هماهنگ باشن

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

یه مشاور تحصیلی داشته باشید 

تا بتونید با علایق تون استان بشید و راهنمایی تون کنه تو چه مسیری ادامه تحصیل بدین 

شما سن تون خیلی کمه ، میتونید ادامه تحصیل بدین و دنبال علایق تون باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )