2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما که تو دانشگاه میبینیم اکثرا بچه های فرزانگان و علامه و  غیرانتفاعی های تاپ هستن و بیشتر ...

بله اتفاقا شهرای بزرگ ب خاطر امکانات و تجمع مدرس های بهتر و اینا شرایط قبولی بالاتر دارن

و خب روستا مگر اینکه شخصی واقعا باهوش باسه و پشتکار داشته باشه قبول شه

البته از روستاهام من قبولی دیدما

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کم از تهران دختری داریم که هم درس میخونه هم توی فضای مجازی شاغله

متوجه نشدم

ینی دختری ک درس بخونه شاغل باشه  تو مجازی باشه نیست تهران؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آمار نشون میده کلا از تهران و تبریز بیشتره از خودم که درنمیارم من خودم کرمانیم :/

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح رفاه امکانات چ نتیجه ای دادن بیشترین قبولی ماله یزده شهری ک همه تقریباً میدونن از نظر امکانات خیلی ضعیف تر از کلان شهر هایس مثل تهران و اصفهان.. فلانه تازه خیلی از اینا شهرستانی ها یا روستایی های تویی اون شهران نه دقیقا شهر نشین هاشون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
دبیر خصوصی پیدا میشه ولی پولش پیدا نمی شه

چی بگم والا عدالت آموزشی کمه من الان پیش خودم خیلی از رفیقام از روستا و شهرستان قبول شدن بنظرم زحمتشون خیلی بیشتر از من بوده

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح ...

خب عزیزم خودت که داری میبنی آذربایجان شرقی و تهران اول هستن :/ تبریز هم جزو آذربایجان شرقی هست بشدت باهوشن و جزو رتبه برتر های قلمچی و ماز

می‌بینی عزیزم به آمار کلی فقط تعداد قبولی و نفر اول و دوم مهم نیست مهم اینه ببینی نسبت به جمعیت سطح ...

یزد ضعیفه ؟ 

حقیقتا نشنیدم جایی بگن یزدی ها ضعیفند اصلا خودت نگاه کن به نمودار تهران و آذربایجان شرقی خوبن اول نباشن جز اول هان

خب عزیزم خودت که داری میبنی آذربایجان شرقی و تهران اول هستن :/ تبریز هم جزو آذربایجان شرقی هست بشدت ...

یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا جمعیت و امکاناتشون چقدره الان فقط نصف جمعیت ایران تو تهرانن🤦🏻‍♀️😂

یزد ضعیفه ؟  حقیقتا نشنیدم جایی بگن یزدی ها ضعیفند اصلا خودت نگاه کن به نمودار تهران و آذربایج ...

بله خیلی خواهر خودم اونجا زندگی میکنن اصلا امکانات اونا در مقایسه با تهران و فلان شهر ها هیچی نیست عزیزم دارم میگم (جمعیت امکانات)نسبت به چیزایی که دارن درصدشون کمم هست

یزد اوله بعد عزیز من دارم میگم نسبت به جمعیت و امکانات شما ببین یزد و خراسان رضوی در مقایسه با اونا ...

بابا الان مشکل شما چیه با من دقیقا من که گفتم اگه تهران و آذربایجان شرقی اول نباشن جز اول هان خب درسته یزد و خراسان رضوی هست ولی من خودم بیشتر اسم این ۲ شهرو شنیدم الان چیکار کنم؟ به من چه خب استارتر فقط میگفت که نیست از تهران گفتم که نه هست درسته حرف شما امکانات و جمعیت هم باید در نظر گرفت