2777
2789
عنوان

داداشم دعایی شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 56 پست
ینی چی؟

میخام ببینم کدوم شهرین، یکی میشناسم دعا جنون می‌کنه و دعا و طلسم هم باطل میکنه کارش خیلی خوبه ، و اینکه من شنیدم اگه ادرار بریزید همون جایی ک دعا بود باطل میشه اینو فقط شنیدم و انجام ندادم بدونم حقیقت داره یا نه 

وضعیت اعتقاد برادرتون چطوره و خانوادتون‌ ؟  

خانوادم مذهبی ولی داداشم کلا اعتقاد ب هیچی نداره همش عصبی در حال جنگ و دعوا مریضم هس از نظر ذهنی مشکل داره ولی خب خیلی بد اخلاقه خیلی زیاد ازارمون میده مثلا میره حموم ی رب بعد بوی سگ مرده میده:/

کاربری دست من و دوستمه😅 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث سحر و جادو با دعا نویسی و دعا گرفتن فرق داره، قاطی نکنید تورو خدا. عرش خدا اینقدر ذلیل باش ...

چه ربطی به خدا داره هر علتی یه معلولی داره علت بعضی مشکلا هم دعا و ... ایناست  خود خدا هم راه حلشو گفته گفته که  واجبات رو انجام بده محرمات رو ترک کن تا روت اثر نکنه حرز بگیر که دیگه اصلا اثر نکنه 

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است! 
تشنج باعث یه سری مشکلات مغزی خفیف میشه. بجای اینکارا ببریدش پیش متخصص مغز واعصاب،  اقدامات لازم ...

بردیم عزیزم چندین ساله دارو میخوره 

گاهی اوقات لباش تکون میخوره صحبت میکنه ما نمیشنویم ما ک از خونه میریم بیرون جاهای مختلف خونه ادرار و مدفوع میکنه وسایلمونو جا ب جا میکنه چندبار چیزامون گم شده 

کاربری دست من و دوستمه😅 
خانوادم مذهبی ولی داداشم کلا اعتقاد ب هیچی نداره همش عصبی در حال جنگ و دعوا مریضم هس از نظر ذهنی مشک ...

خب اصلا تو اون ۲۰ سال دکتری‌ سیدی چیزی نبردینش؟

مرسی ک گفتی حتما انجام میدمممم

عزیزم به مدت 11 یا 14 روز 

هر روز شما و مامان تون سوره بقره رو بلند بخونید 

سوره بقره با صدای یکی از اساتید رو دانلود کن و داخل موبایلت باشه توی این 2 هفته هر روز بزار پخش بشه یعنی هر روز سوره بقره کامل پخش بشه

البته اینو اون دوست نی نی سایتی گفت اینکه 2 هفته این کار رو انجام یا مثلا 40 روز رو شک دارم

ولی شما شروع کن انشالله که فرجی بشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
چه ربطی به خدا داره هر علتی یه معلولی داره علت بعضی مشکلا هم دعا و ... ایناست  خود خدا هم راه ح ...

اون وقت دقیقا کجا گفته؟ 

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
بردیم عزیزم چندین ساله دارو میخوره  گاهی اوقات لباش تکون میخوره صحبت میکنه ما نمیشنویم ما ک از ...

تو خونه قرآن بخون با صدای متوسط سوره جن ببین واکنشش‌ چیه

عزیزم به مدت 11 یا 14 روز  هر روز شما و مامان تون سوره بقره رو بلند بخونید  سوره بقره با ...

از همین الان شروع کردم دانلود کردم پلی کردم با صدای بلند 

کاربری دست من و دوستمه😅 
تو خونه قرآن بخون با صدای متوسط سوره جن ببین واکنشش‌ چیه

همش میگم کسی اذیتت میکنه کسی ما نیستیم پیشت میاد انگار لاله حتی تو چشام نگاعم نمیکنه ی وقتا میبینم لباش تکون میخوره حرف میزنه میگم چی میگی با کی ای تا نگامو میبینه دهنشو میبنده

کاربری دست من و دوستمه😅 
از همین الان شروع کردم دانلود کردم پلی کردم با صدای بلند 

انشالله که خدا حتما بهتون نظر لطفش رو بکنه و زندگیتون بهتر بشه

@mahdiifatemeh313_2 عزیزم این کانال برای یک خانوم سید هست توی تلگرام

توی این کانال سرچ کن کلماتی مثل جادو، طلسم و ...

کلی دعا و راهکار میگه

اگه بازم خاصی میتونی پی وی ازش سوال کنی و بهت دعا میده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...