2777
2789
عنوان

داداشم دعایی شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 56 پست
از چی پناه می برن؟ حرف من اینه: این دعا نویسی کجا اومده؟ بگید ما هم بدونیم.

یک کتابی هست به نام علوم غریبه که داخلش انواع و اقسام سحر و جادوعه داخل اون کاغذ دعای قرآنی نیست نعوذ بالله بلکه از همین طلسم هاست

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است! 
یک کتابی هست به نام علوم غریبه که داخلش انواع و اقسام سحر و جادوعه داخل اون کاغذ دعای قرآنی نیست نعو ...

اصلا ذره این به این چیزا عقیده ندارم

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجمه رو داری اشتباه انجام میدی. من خودم عربم. زیان زنان دمنده در گره ها یعنی کسایی که وقت مشکلاتت ...

شما میفهمی یا حسین انصاریان متخصص ادبیات عرب ؟ 😑 اصلا این چی 

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾

از زیان مخلوقاتی که [با انحرافشان از قوانین الهی به انسان] ضرر می رسانند، (

ترجمه رو داری اشتباه انجام میدی. من خودم عربم. زیان زنان دمنده در گره ها یعنی کسایی که وقت مشکلاتت ...

یا این چی وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾

و از زیان شب هنگامی که با تاریکی اش درآید [که در آن تاریکی انواع حیوانات موذی و انسان های فاسق و فاجر برای ضربه زدن به انسان در کمین اند] (

شما میفهمی یا حسین انصاریان متخصص ادبیات عرب ؟ 😑 اصلا این چی  مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ ...

زیان مخلوقات چه ربطی به سحر داره اخه؟

یه عده بیان هرچی بنویسن واسه دکون بازارشون من و شما باید تحقیق نکرده باور کنیم؟

ممنونم من یه طوری حرف زدم فک میکردم شما خانومید معذرت میخوام🌼 ممنونم از راهنماییتون 

خواهش میکنم من حد و حدود خودم رو با خانوم ها میشناسم اگر کمکی خواستید در خدمتم

زیان مخلوقات چه ربطی به سحر داره اخه؟ یه عده بیان هرچی بنویسن واسه دکون بازارشون من و شما باید تحقی ...

حرمت سحر و زيان رساندن به ديگران، به واسطه آن:
۱. «... وَ ما كَفَرَ سُلَيْمانُ وَ لكِنَّ الشَّياطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَ ما أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبابِلَ هارُوتَ وَ مارُوتَ وَ ما يُعَلِّمانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولا إِنَّما نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلا تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُما ما يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ وَ ما هُمْ بِضارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ‌ ...؛

... سلیمان هرگز (دست به سحر نیالود؛ و) کافر نشد؛ ولی شیاطین کفر ورزیدند؛ و به مردم سحر آموختند. و (نیز یهود) از آنچه بر دو فرشته بابل «هاروت» و «ماروت»، نازل شد پیروی کردند. (آن دو، راه سحر کردن را، برای آشنایی با طرز ابطال آن، به مردم یاد می‌دادند. و) به هیچ کس چیزی یاد نمی‌دادند، مگر اینکه از پیش به او می‌گفتند: ما وسیله آزمایشیم کافر نشو! (و از این تعلیمات، سوء استفاده نکن!) ولی آنها از آن دو فرشته، مطالبی را می‌آموختند که بتوانند به وسیله آن، میان مرد و همسرش جدایی بیفکنند؛ ولی هیچ گاه نمی‌توانند بدون اجازه خداوند، به انسانی زیان برسانند....»
۲. «وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِي الْعُقَدِ؛

و از شرّ آنها که با افسون در گره‌ها می‌دمند (و هر تصمیمی را سست می‌کنند.»

زیان مخلوقات چه ربطی به سحر داره اخه؟ یه عده بیان هرچی بنویسن واسه دکون بازارشون من و شما باید تحقی ...

اینجا دیگه کاملا سحر به صورت مستقیم اومده 

حرمت سحر و زيان رساندن به ديگران، به واسطه آن: ۱. «... وَ ما كَفَرَ سُلَيْمانُ وَ لكِنَّ الشَّياطِ ...

این سحر همون جادوگری هست.

نه دعا نویسی!

پیامبر در حدیث گفت حد ساحر یک ضربت شمشیر هست.

(توصیه میکنم قسمت اول سریال امام علی رو با دقت بیینید)

پس این سحر ربطی به دعا نداره، چون حد ساحر یک ضربه شمشیر هست. اگر این سحر به دعا ربط داشت که بخاطر دعا کسی رو حد نمی زدن!

این سحر همون جادوگری هست. نه دعا نویسی! پیامبر در حدیث گفت حد ساحر یک ضربت شمشیر هست. (توصیه میکن ...

ای خدااا دعا نویسی همون سحره‌ هیچ فرقی نداره جفتشون یکین‌ چه حسن کچل چه کچل حسن همونه هیچ فرقی نداره دعا نویس کسیه که ممکنه کلاش و کل اه بردار باشه یا واقعی میتونه خوب باشه یا بد که بد میشه همون جادوگر خوب میشه همون سیدا و ملا ها که قرآن مینویسن‌ برای رفع مشکل 

ای خدااا دعا نویسی همون سحره‌ هیچ فرقی نداره جفتشون یکین‌ چه حسن کچل چه کچل حسن همونه هیچ فرقی نداره ...

فرق نمی کنه؟

دعا منشاء الهی داره یا نداره؟

اون وقت چیزی که منشاء اون خداست حد داره؟

الدعا هو العباده! دعا عبادت هست.

قاطی نکنید الکی