2777
2789
عنوان

کی فکرشو میکرد همین اتفاقایی ک اینجا میفته ی روز سر خودم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 20 پست
قصد بی احترامی ندارم ولی یه قانونی هست میگه ادمای هم فرکانس همو جذب میکنن

وولی شما ازنو میدونی که طالع اون با من جور نبود 

همین شماهایین ک زندگی ماهارو خراب میکنید 

وولی شما ازنو میدونی که طالع اون با من جور نبود  همین شماهایین ک زندگی ماهارو خراب میکنید  ...

شما به طالع بینی اعتقاد داری؟؟دیگه وقتشه بری سراغ آسترولوژی خودتو بشناسی طالع بینی و کف بینی و اینا دیگه تموم شد 

من طالع بین نیستم دنبال خرافاتم نیستم اما شمام مقصری بی برو برگرد اگر بگی اون ادم مقصر صد در صد بوده شما بی تقصیر به پزشک حتما مراجعه کن چون با این ادعا میتونی دنیا رو نابود کنی 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به طالع بینی اعتقاد داری؟؟دیگه وقتشه بری سراغ آسترولوژی خودتو بشناسی طالع بینی و کف بینی و اینا ...

اولا من هیچ تقصیری ندارم 

دوما واقعا متاسفم ک همچین طرز فکری دارین 

قانون و خرافات تو ذهنتون رو هم برای خودتون نگه دارین متاسفانه فکر میکنم شما مشکل دارین 

اولا من هیچ تقصیری ندارم  دوما واقعا متاسفم ک همچین طرز فکری دارین  قانون و خرافات تو ذه ...

بی تردید مقصر شمام بودید وقتی اینطور راحت خودتون رو بی تقصیر جلوه میدید واضحه.. شما بگو خرافات چه اهمیتی داره 

درست میشه کم کم اون اقام خسته میشه بالاخره تا یک حدی توان داره بعدش ول میکنه میره دنبال لیاقتش

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
بی تردید مقصر شمام بودید وقتی اینطور راحت خودتون رو بی تقصیر جلوه میدید واضحه.. شما بگو خرافات چه اه ...

یابابا من کجام شما کجایین 

شما چی میدونید اصلا فقط بلدی قضاوت گنی و از هم جنس خودت دفاع کنی و در ضمن منم امیدوارم ایشون برن ی ادم لایق خودشون رو پیدا کنن و اینطوری زندگی من رو به گند نکشن