jooje_rangi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 130 عنوان پشت قلبم انگار... 71 بازدید | 4 پست من گاهی پشت قلبم درد مبگیرهیجوری انگار فشار روشهمنظورم پایین کتفمهاز چیه؟ قلبمه؟مشکل قلبی هم ندارم فقط طحالم بزرگه ودکتر گفته ممکنه فشاربیاره گاهی پاکسازی پوست💆🏻♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡 1402/10/14 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
springgirl0 عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 93 اینا همه از حرص و استرس مادر منم اینجور بود میز به قلبش و پشت شونه هاش حتی دکتر قلبم رفتیم اکو و نوار قلب و اینا گرفتنگفتن ماله استرسه تاپیکهای قبل مال من نیست🙏🙏
jooje_rangi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 130 اینا همه از حرص و استرس مادر منم اینجور بود میز به قلبش و پشت شونه هاش حتی دکتر قلبم رفتیم اکو و نوا ... عه ممنون عزیزم اره خیلی حرص میخورم پاکسازی پوست💆🏻♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡
springgirl0 عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 93 عه ممنون عزیزم اره خیلی حرص میخورم خواهش میکنم عزیزم. عرق نعنا هم خیلی خوبه با گلاب قاطی کنید تاپیکهای قبل مال من نیست🙏🙏
jooje_rangi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 130 خواهش میکنم عزیزم. عرق نعنا هم خیلی خوبه با گلاب قاطی کنید ♥️🫂 پاکسازی پوست💆🏻♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡