2777
2789
عنوان

هیچی نمیشم.........

103 بازدید | 8 پست

فیزیک 17 شدم باورم نمیشه یدونه 18 با یدونه 19.5 داشتیم  و پایین ترین 4 بود .فک میکردم 19 میشم حداقلش هی مامانم منو میکشه شاید چون کلی خرج کرده واسم و انتظار داره .نمیدونم کجا کم کاری کردم از ساعت 8 یا 9 شب نشستم تا 6 صبح خوندم و 100 تا سوال حل کردم.از سه مهی که مدارش شروع شده اصلا نشده برم بیرون به هیچ وحه فقط تا مدرسه رفتم و برگشتم یا دو سه باری خونه خالم که اونم کتاب بردم تو اتاق درس میخوندم من کله این سه ماهو 2 از مدرسه میامدم تا ساعت 6 شب خواب بودم تا 6 صبح پای درس مینشیدم شده  دو روز حتی نتونستم خواهر برادرامو ببینم . تقریبا تو این 3 ماه بیشتر از15 بار گریه کردم و به زجه زدن رسیده حتی سر اینکه میترسم اون رشته تاپی که میخوام قبول نشم و همش با خودم میگفتم هیجی نمیشم.همسنام همحداقلش در هفته یه دونه تفریحو دارن ولی من همونم درس میخونم و نمراتم 17 به بالاس و بیستم داشتم تا الان اما خب چرا 17 وقتی 20 هم هست فرق من چیه اخه با بقیه که 20 میشن یا فرق من چیه با بقیه که 17 میشن منم انگار مثل اونا کم خوندم.روابطمم با خانوادم در حد سلامه و بابا پاشو منو برسون و مامان فلان چیزو بگیره فقط . و نمیتونم از مشاور مدرسه کمک بگیرم یه بار باهاش یه چیزی رو گفتم که مشکلم اینه  و اصلا خوب مشاوره نداد گفت بیشتر تر بخون و فقط نهایت مشاورش اینه که بخوووووووون //////اگر بخوام تفریح کنم عذاب وجدان بدی میاد سراغم مامانم گفت شب بریم پارک اما نتونستم قبول کنم من میرم یکم بعد میام ممنون میشم جملات تسکین دهنده بگید و راه حل بگید تشکر فراوان و اینکه دهم تجربی ام

سر اومد زمستون...

منم دهم تجربیم و پدرم به شدت روی درسم حساسه..!

اینو یاد بگیر منم تا کلاس نهم میگفتم هیچی بیست نمیشه اما امسال یاد گرفتم منی که بتونم ۱۰ و بکنم ۱۲ موفقم نه اینکه همیشه ۲۰ باشیم.

بچه که بودیم فکر میکردیم همیشه ۲۰ میشیم و توی همه چیز اولیم ولی اینو بدون ما بزرگ شدیم خیلی شکست ها هست که باید تجربه کنیم که اگر تجربه نکنیم ساخته نمیشیم

اینکه میگی با خانوادت ارتباط نداریو درک میکنم! تاپیک داستان زندگی منو بخون متوجه میشی من چی کشیدم!

ولی بابام همه جا کنارم بود!

اینو بدون خیلیا هستن با تقلب و...۱۸ و میکنن۲۰ تو اگر خودت بشی ۱۲ شدی ۱۲ و این خیلی ارزش مند تر از اون نمره ای هست که با تقلب به دست میاد

دوست خوبم منو تو رشته تجربی هستیم در آینده جون آدما دستمونه بیا یاد بگیریم واقعا روی هرچی که بلدیم سرمایه گذاری کنیم نه افکار مزاحم برای نمره بیست😉

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم. بنظرم یکم به خودت استراحت بده  تو خودت رو تحت فشار گذاشتی و تو استرس قرار گرفتی

اخه نمیدونم واقعا استراحت چجوریه از نظر بقیه که من ندارمش .من از بیرون رفتن و پارک و اینا ابدااااا خوشم نمیاد و دوست ندارم کلا تو روحیاتم نیست تنها تفریحی که دوست دارم رانندگیه .سال پیش درسا بهتر بودن میرفتم کلاساشو ازاد یه خانمی یاد میداد و یاد دارم اما امسال هرچی میگم مامان بده اینجا خلوته من یکم برونم نمیدن  .اصلا مامان من میگه من یمدت استرس داشتم ما که خوابیم تو ظهر ماشینو روشن کنی بجا دنده عقب بزنی جلو به پارکینگ نمیدونم بی اعتمادن یا چی . بعد انتظار اینو دارن که من بیام بیرون باهاشون .درحالیکه میدونن دوست ندارم

سر اومد زمستون...
عزیزمی❤️ کدوم شهری مدرست چطوریه؟

از شهرای سیستانم .مدرسم عالیه همه چیزو میفهمم کلاس انلاین ثبت نامم اما انگار هوشم کمه نمیدونم اینو چیکار کنم باز

سر اومد زمستون...