2777
2789

بچه ها برادرهمسرم ۵ساله طلاق گرفته

مادرشوهرم رو کتک میزنه😓

نمیدونید چقدر ناراحتم

زورمون بهش نمیرسه

دعا کنید شب بخوابه و صبح بیدار نشه

نفرین به مرگ کسی و دعا برای فوتش بدترین کار دنیاست👏الهی که خدا به راه راست هدایتش کنه..اما دست رو مادر بلند کردن عاقبت بخیری نداره ها،شاید مشکل از همین طلاقش روی روانش تاثیر گذاسته یکی به دو نکنید باهاش لج نکنید چیکارش دارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله خدا بزنش

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

خدا عاقبت هر دو تاشونو خیر کنه، خدا به برادرشوهرت آرامش و عقل بده که بتونه روان بهم ریخته اش رو با کتک زدن مادرش آروم نکنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نفرین به مرگ کسی و دعا برای فوتش بدترین کار دنیاست👏الهی که خدا به راه راست هدایتش کنه..اما دست رو م ...

آخه جلوی چشممون میزنتش

خرد میشیم و می‌ترسیم و کاری ازمون برنمیاد

نمیدونی چ حس بدیه

حس مرگه

زنگ بزنه ۱۱۰بیان رسیدگی کننخیلیا از ترس ابروشون این کارو نمیکنن

زنگ بزنیم آبروی خودمون تو شهر و در و همسایه میره

مادرشوهرم گفت من راضی نیستم زنگ بزنید واس بچم سوسابقه میشه

آخه جلوی چشممون میزنتشخرد میشیم و می‌ترسیم و کاری ازمون برنمیادنمیدونی چ حس بدیهحس مرگه

واقعا یعنی نمیتونید جدا کنید جدا کردن رو که بلدید‌..اگه واقعا قصد اینکه یک کاری کنید دارید باید راه شکایت رو پیش بگیرید بفرستید کوشه زندون

خدا عاقبت هر دو تاشونو خیر کنه، خدا به برادرشوهرت آرامش و عقل بده که بتونه روان بهم ریخته اش رو با ک ...

چ دعای قشنگی کردی عزیزم 

خدا از زبون مهربون و دل پاکت بشنوه و کمکمون کنه

واقعا یعنی نمیتونید جدا کنید جدا کردن رو که بلدید‌..اگه واقعا قصد اینکه یک کاری کنید دارید باید راه ...

میترسیم بریم جلو خون و خونریزی بشه عزیزم 

بی آبرو بشیم

وقتی عصبانیه جنون داره روانی

آخه شکایت کنیم سوسابقه میشه

مادرشوهرم گفت بچمو بدبخت نکنید