2777
2789
عنوان

یه سوال؟کسی میدونه باید چکار کنم؟

235 بازدید | 15 پست

کاربرخانمم ولی عکس پروفایلم اقاس🤣چطوری تغییربدم کی را تک کنم؟وقتیم میخام پروفایل بزارم مینویسه مدیرسایت تاییدنکرد اخه عکس بدیم نیس

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ازسارابپرس    

سلام

✅️ یه عکس برای پروفایلتون بگذارین.

اگر نوشته تائید نشده باید صبر کنین تا تائید بشه.

اگر عکس می گذارین و حذف میشه یعنی مناسب نیست یکی دیگه انتخاب کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام ✅️ یه عکس برای پروفایلتون بگذارین. اگر نوشته تائید نشده باید صبر کنین تا تائید بشه. اگ ...

ممنون جواب دادین حالا اگه پروفایلم نزارم مشکلی نیس میخام عکس پروفایله اقا نباشه میتونید کمکم کنید

@ازسارابپرس    

🟠 این قسمت نام و نام خانوادگی رو اسم زن نوشتین یا مرد؟

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون جواب دادین حالا اگه پروفایلم نزارم مشکلی نیس میخام عکس پروفایله اقا نباشه میتونید کمکم کنید

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

باید با نی نی یار صحبت کنین.

سلام عکس اگر حذف شد مورد تایید نیست عکس دیگه ای انتخاب کنین

ممنون جواب دادید اگه پروفایلم نزاشتم مشکلی نیست این عکس فرضی که رو پروفایلمه مرد میخام خانم باشه چند نفر سوال کردن مردی درحالیکه خانمم

ممنون جواب دادید اگه پروفایلم نزاشتم مشکلی نیست این عکس فرضی که رو پروفایلمه مرد میخام خانم باشه چند ...

این مشکل فنی هست زمان میبره رفع بشه فعلا یک عکس بذارین مشخص بشه خانم هستین وگرنه با این پروفایل ممکنه کاربرا فکر کنن اقا هستین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام سارا جان  عکس پروفایل هیچکی برای من نشون نمیده

سلام

الان سایت کند شده.

دارن درستش می کنن.

الان پروفایل شما هم برای من سفیده.

این مشکل فنی هست زمان میبره رفع بشه فعلا یک عکس بذارین مشخص بشه خانم هستین وگرنه با این پروفایل ممکن ...

بله دقیقا ب همین مشکل گرفتار شدم میخاستم پروفایل را یه عکس از کیک تولد بود بذارم نوشت تایید نشد ی دختر گذاشتم تایید نشد عکس پاییز گذاشتم تایید نشد