2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جديدترين ها ايناس ؛ 

From  معمايي و مرموز و هنوز در حال ساخته ٢ فصلش اومده 

Outlander  سفر در زمان و عاشقانه و تاريخي ، من عاشق شخصيت جيمي هستم و خيلي هم انصافا مايه گذاشتن براي ساخت معلومه هزينه بالايي شده براش اينم ٧ فصل ساخته شده هنوز ادامه داره  

Ted lasso  طنز و اجتماعي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
@dana امکان داره با وجود پریود منظم تنبلی تخمدان داشته باشیم

بله، امکان دارد با وجود پریودهای منظم، فرد به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا تنبلی تخمدان مبتلا باشد. سندرم تخمدان پلی‌کیستیک یک اختلال هورمونی شایع در زنان است که می‌تواند با علائم مختلفی همراه باشد. در برخی موارد، زنان مبتلا به این سندرم ممکن است پریودهای منظم داشته باشند، اما همچنان سایر علائم مرتبط با PCOS را تجربه کنند. علائم شایع سندرم تخمدان پلی‌کیستیک شامل موارد زیر است: - افزایش رشد موهای زائد (هیرسوتیسم) - آکنه یا جوش‌های پوستی - افزایش وزن یا مشکل در کاهش وزن - نازک شدن موی سر - مشکلات باروری - وجود کیست‌های کوچک در تخمدان‌ها (که در سونوگرافی قابل مشاهده است) اگرچه پریودهای منظم می‌توانند نشانه‌ای از عملکرد طبیعی تخمدان‌ها باشند، اما تشخیص سندرم تخمدان پلی‌کیستیک بر اساس ترکیبی از علائم، معاینه فیزیکی و آزمایش‌های هورمونی انجام می‌شود. در صورت وجود هر یک از علائم ذکر شده یا نگرانی در این زمینه، مراجعه به پزشک متخصص زنان و زایمان برای ارزیابی دقیق‌تر توصیه می‌شود. پزشک می‌تواند با بررسی کامل، تشخیص مناسب را ارائه داده و در صورت نیاز، راهکارهای مدیریتی را پیشنهاد کند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana ایا تنبلی تخمدان با سونو‌واژینال مشخص میشود

بله، سونوگرافی واژینال یکی از روش‌های تشخیصی مفید برای بررسی وضعیت تخمدان‌ها و شناسایی علائم مرتبط با سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا تنبلی تخمدان است. در این روش، پزشک می‌تواند اندازه تخمدان‌ها، وجود کیست‌های کوچک متعدد و سایر تغییرات ساختاری را بررسی کند. با این حال، تشخیص تنبلی تخمدان تنها بر اساس سونوگرافی واژینال انجام نمی‌شود و معمولاً نیاز به ارزیابی کامل‌تری دارد. این ارزیابی شامل بررسی علائم بالینی (مانند اختلالات قاعدگی، رشد موهای زائد یا آکنه)، آزمایش‌های هورمونی (مانند سطح هورمون‌های LH، FSH، تستوسترون و ...) و سایر معیارهای تشخیصی است. اگر مشکوک به تنبلی تخمدان هستید، بهتر است با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید تا با توجه به علائم و نتایج آزمایش‌ها، تشخیص دقیق‌تری انجام شود.

@dana آیا جو بایدن لکنت زبان داشت

متأسفم، اما من به عنوان یک مشاور پزشکی، تنها به سوالات مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ می‌دهم. اگر سوالی در مورد سلامت یا مسائل پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

@dana ایا میشه با ای وی اف دو قلو دختر بدنیا بیاریم با تعیین جنسیت

در روش‌های کمک باروری مانند IVF (لقاح آزمایشگاهی)، امکان انتخاب جنسیت جنین وجود دارد، اما این موضوع به قوانین و مقررات کشور و مراکز درمانی بستگی دارد. در ایران، انتخاب جنسیت جنین برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های ژنتیکی وابسته به جنس مجاز است، اما برای اهداف غیرپزشکی مانند ترجیح جنسیت خاص، ممکن است محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. برای تعیین جنسیت در IVF، از تکنیک‌هایی مانند **تشخیص ژنتیکی پیش از لانه‌گزینی (PGD)** استفاده می‌شود. در این روش، پس از تشکیل جنین‌ها در آزمایشگاه، سلول‌هایی از جنین برداشته می‌شود و از نظر ژنتیکی بررسی می‌شود تا جنسیت و سلامت جنین مشخص شود. سپس جنین‌های با جنسیت مورد نظر و سالم به رحم مادر منتقل می‌شوند. در مورد دوقلوزایی، در روش IVF ممکن است بیش از یک جنین به رحم منتقل شود که احتمال دوقلوزایی را افزایش می‌دهد. با این حال، انتقال چند جنین ممکن است خطراتی مانند زایمان زودرس یا عوارض بارداری را به همراه داشته باشد. بنابراین، تصمیم در این زمینه باید با مشورت پزشک متخصص و در نظر گرفتن سلامت مادر و جنین‌ها گرفته شود. برای اطلاعات دقیق‌تر و انجام این فرآیند، بهتر است با یک متخصص زنان و زایمان یا مرکز درمان ناباروری مشورت کنید تا بر اساس قوانین و شرایط شما، بهترین راهکار ارائه شود.