2777
2789
@dana علت درد لگن

درد لگن می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که برخی از آنها شامل موارد زیر هستند: 1. **مشکلات عضلانی و اسکلتی**: - کشیدگی یا آسیب عضلات و رباط‌ها - آرتروز (التهاب مفاصل) - پوکی استخوان - شکستگی یا ترک استخوان لگن 2. **مشکلات عصبی**: - فشردگی عصب سیاتیک (سیاتیک) - نوروپاتی (آسیب عصبی) 3. **مشکلات مرتبط با اندام‌های داخلی**: - عفونت‌های ادراری یا کلیوی - مشکلات گوارشی مانند یبوست یا سندرم روده تحریک‌پذیر - مشکلات زنانگی مانند اندومتریوز، کیست تخمدان یا عفونت‌های لگنی 4. **سایر علل**: - التهاب بورس‌ها (بورسیت) - تومورها یا رشد غیرطبیعی بافت‌ها - مشکلات عروقی مانند ترومبوز ورید عمقی (DVT) ### توصیه‌ها: - اگر درد لگن شدید، مداوم یا همراه با علائم دیگری مانند تب، کاهش وزن ناخواسته، مشکل در راه رفتن یا اختلال در عملکرد ادراری یا گوارشی است، **فوراً به پزشک مراجعه کنید**. - برای دردهای خفیف و موقت، استراحت، استفاده از کمپرس گرم یا سرد و اجتناب از فعالیت‌های سنگین ممکن است کمک‌کننده باشد. - حفظ وزن مناسب و انجام تمرینات تقویت کننده عضلات لگن و کمر می‌تواند از بروز برخی مشکلات پیشگیری کند. همیشه برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، مشورت با پزشک ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کامل شده فصل سوم ‌ و اینکه فضلای دیگه هم داره یا فصل اخرشه؟

کامل شده

داره فصلای دیگم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂