2777
2789

واقعا نميدونم چطور رفتار كنه كه رابطه خوبي با همسرم و خانوادش داشته باشم،

قبلا تايپك هاي مفيد و زيادي تو سايت ميديدم درمورد سياست هاي زنانه و...كلي ميخوندم الان هيچي يادم نيست

تازه يكماهه عقد كردم مشكلي ندارم 

اما بحث هاي كوچولو داره خودشو نشون ميده

ممنون ميشم كمك كنيد راهنمايي كنيد توصيه اي لازم هست بكنيد

من خواهر بزرگ تري ندارم كه ازش بپرسم

رفيقي هم ندارم...

منت ميذاريد رو سرم راهنمايي كنيد

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرت دوست تو نیستن هرچی خوبی دیدی ب هیچ عنوان درددل نکن از گذشتت نگو از شوهرت و زندگیت نگو هرچیزی از زبونت بیاد بیرون چه یک ماه چه ده سال بعد میزنن تو سرت و کوچیکت میکنن.

احترام بزار سر خم نکن

عروسی خدمتکار نیسی کمک کن اما تنها کار نکن

از خانواده یا مشکلاتشون به شوهرت و خانوادش چیری نگوـ

اگه بینتون بحث یا دعوایی پیش اومد سعی کن تا جایی که میتونین بین خودتون بمونه و به خانواده ها چیزی نگوـ

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

با شوهرت رفیق و مهربون باش..تو جمع هواش نگه دار.اشتباه کرد تو خلوت بگو..باهات دردول کرد نزن تو سرش ..گاردم نگیر حتی اگر مقصر بود...اینجور دیگ هرچی بشه نمیگه بهت....بد خانوادش نگو مخصوصا مستقیم

ببین عزیزم اول خانواده همسرتو مثله خانواده خودت بدون از این به بعد فکر کن دیگه یه مادر دوم دیگه نصیبت شده.چون اگه به عنوان مادر عشقت یا همسرت بدونی هر حرفی بزنه به منظور حرفشو نمیگیری ..اینجوری اگه حرفی هم زد واقعا مثله تیکه یا متلک بود اذیت نشی راحت بتونی فراموش کنی ..ولی   وولی اگه تیکه ها زیاد شد مثله اینکه با مادرت صحبت میکنی بهش تیکشو بگی مامان جون چرا این حرفو میزنی هر چیزی اگه زیادی سر به زیر باشی مثله یه توپ باهات رفتار میکنن احترام نمیزارن بهت مثله خانواده خود ادم فرق نمیکنه ...اگه هر بدی دیدی شما فقط وفقط با مادر شوهرت بیانش کن رنجیده خاطرتو هرچیزی به شوهرت اصلا نمیگی ..اگه اونا هم یه کاری کردن دلت شکست اینجوری شوهرت میفهمه تو احترامتو گذاشتی تا میتونستی از مادرش تعریف خوب کردی حمایتتت میکنه تو جمع فامیل..

اگر خاست چیزی برای مادرش بخره کادو اینا نگو نخر چرا بخری .. اما اگر برای تودنخرید برای اون خرید واکن ...

من خودم زياد دنبال حاشيه و داستان نيستم 

اصلا تو اين چيزا دخالت نميكنم 

ولي هرازگاهي از سمت خانوادش يه نسيمي مياد اذيت ميشم

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
ببین عزیزم اول خانواده همسرتو مثله خانواده خودت بدون از این به بعد فکر کن دیگه یه مادر دوم دیگه نصیب ...

ممنون عزيزم...

ولي بازم احساس ميكنم خانواده ي شوهر خانواده ي شوهر هست،

من خودم خيلي مهربون و درست وارد شدم و شروع كردم،

اما متاسفانه ريز ريز چيزايي ديدم كه سرد شدم نسبت بهشون منم وقتي سرد ميشم مشخصه از رفتارم 

مادرهمسرم خيلي هواي خواهر زادش رو داره

خواهر زاده اي كه ميخواسته براي پسرش بگيره

اين منى اذيت ميكنه

با شوهرت رفیق و مهربون باش..تو جمع هواش نگه دار.اشتباه کرد تو خلوت بگو..باهات دردول کرد نزن تو سرش . ...

ي مراسمي داشتيم بهم زدن،نتونستم جلوي خودمو بگيرم مستقيم ناراحتي خودشو نشونش دادم