2777
2789
عنوان

بابام میخواد زن دوم بگیره

540 بازدید | 28 پست

مامان و بابام بیست ساله دارن زندگی میکنند

مامانم سیزده سالش بوده اومده خونه شوهر

خیلی هم دیگرو دوس دارن

باابم خیلی مامانمو دوس داره

ولی الان مدنیه فهمیدیم یه زنه مطلقه افتاده رو زندگیمون

بابام به مامانم میگه رضایت بده باش ازدواج کنم

مامانم حالش خیلی بده

بابام میگه طلاقت نمیدم

مامانم از وقتی سیزده شالش بود آمود تو زندگی باابم

کلی سختی کشید کنارش

اونوقت الان که زندگیشون خوب شده یه عوضی افتاده رو زندگیمون

واقعا از بابام این انتظار و نداشتم

اصن تو شکم

چکار کنیم بنظرتون 

مامانم چکار کنه دست از زندگیمون برداره؟

ییار گوشی بابام دست مامانم بود یه تماس تصویری اومد مامانم جواب داد دید زنه لخت رو تخت زنگ زده بابام

واقعا چکار کنیم توروخدا کمک کنین

خیلی حالمون بده

.. دو تا خواهر برادر کوچیک ترم دارم

واقعا نمی‌خوام زندگیمون تباه شده

نمی‌دونم چکار کنم به عنوان فرزند ارشد احساس مسئولیت میکنم واسه خواهر و برادرم

اگه ژنه رو پیدا کنم صورتشو صاف میکنم...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنییییکه خراب.

تقصیر باباتم هست

زنه رو پیدا کنید بترسونین گمشه بره 

یا به باباتون بگید زن بگیری هممون ولت میکنیم میریم و فکر کردی بخاطر چیت اون زنیکه میخوادت اخه؟ 

درسته اون زن مقصره افتاد تو زندگی یه زن دیگه اما پدرت بیشتر مقصره واقعا چجور همیچین مردایی خجالت نمیکشن ی زن این همه سختی میکشه تا زندگی بسازه برا بچه هاش پیر شکسته بشه بعد شوهر فیلش یاد هندستون کنه با پدرت حرف بزن

خو چکار از دشتم بر میاد؟

جیغو داد جنگو دعوا خونه زنه رو پیدا کنید برید محلشون ابروشو ببرید...نذارین این کار بشه...همین  اتفاق مسیر زندگی ی خانواده رو تا ابد تغییر میده...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐