2777
2789
عنوان

انجام چه کار هایی برای درمان افسردگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 103 پست
برو آرایشگری یاد بگیر برو تو یه سالن  دلت باز میشه اینقد دور خودشون میچرخن  هی زیبا خانم ...

علاقه ندارم اصلا 

دلم میخاد با بچه ها سر و کار داشته باشم

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارو میخورم اما جواب نمیده 

ببین عزیزم دارو بعد یکماه اثر می‌گذاره در کتار دارو ویتامین ب۱ ۳۰۰ بخور ترس و اضطراب را از بین میبره ویتامین ب۶ هم عالیه قرصهاش را بحر و منیزیوم هم کمک کننده هست کسایی که افسردگی دارن تو کودکی تجربه سختی داشتن احتمالا 

چند ماه پیش یه تایپیک زدم زنان بیکار هزار تا فوش بارم کردن و ترکوندنش بیا تحویل بگیرید باز بگید زن خ ...

خوب نیست ‌. من رو ی هزااار بار ارزوی مرگ میکنم

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

از معنویات کمک بگیر حتی اگه حالش نداشتی ان شاا...حتما جواب میگیری چون ریشه استرس وافسردگی واضطراب مربوط به روح میشه واینا  

حدیث کسا رو تا یه مدت بخون ،توسل به اهل بیت علیه السلام،سوره یاسین ،صلوات واذکار ،نماز اول وقت خوندن و در کنار اون نماز شب  معجزه اس

پناهگاه امن منی خداجونم
ببین عزیزم دارو بعد یکماه اثر می‌گذاره در کتار دارو ویتامین ب۱ ۳۰۰ بخور ترس و اضطراب را از بین میبره ...

مرسی عزیزم ❤️ حتما

خیلی کم . باید به دکتر بگم دوزش و ببره بالاتر دیگ دارم فکر خودکشی میکنم 

نمیگم داروتو قطع کن  ولی وقتی دارو میخوری اما تکنیک های روانشناختی رو انجام نمیدی هیچچچچ تاثیری نداره فکر میکنی دارو معجزه میکنه برات که دوزشم ببره بالا 

از یکی از اساتید دانشگاه تهران شنیدم میگفت دارو مثل فنر میمونه جمع میشه بعد ی دفه بیشتر بیرون میزنه تا جایی که ممکنه باید با روش غیر دارویی پیش برید مگه کیس های وخیم 

این روزا همه افسرده ان تازه خیلی از اینا افسردگی نیست افسرده خوییه

عزیزم یه ویدئو داشتم خب حذف کردم که راجبش توضیح داده بود الان تو گوگل میگردم شاید پیدا کردم و اینکه ...

مرسی عزیزم داشتی بفرست ❤️