2777
2789
عنوان

انجام چه کار هایی برای درمان افسردگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 103 پست
مرسی عزیزم ❤️ حتما

منم..۶ ماه هست دارو را دکتر برام قطع کرده ولی میخوام دوباره برم پیشش خیلی افکار منفی و آزاردهنده دهنده دارم در ضمن امگا ۳ هم بخور ضد افسردگی هست نمیدونم چرا هرچی میخوریم بدنمون کمبود داره نه اهن داریم و نه ویتامین تو بدنمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه در خواست دوستیم و قبول کنی ؟ 

باشه عزیزم

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
سلام گلم خوبی میشه درخواستمو قبول کنی کار واجب دارم اگه قبول نمیکنی لطفا جوابمو بده درکل ممنون ازت

سلام عزیزم باشه

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
سلام عزیزم شما از کسی چله خواستی؟ و جواب گرفتی؟

سلام بله عزیزم درست بود 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
چند وقت بعد جواب گرفتی

یادم نیست فکر کنم دو ماه هم نشده بود یک ماه این حدودا

یادم نیست فکر کنم دو ماه هم نشده بود یک ماه این حدودا

یه چیزی بگم هیچ جا حتی الان تو شهرهای کوچیک

دختر و برای آزمایش بکارت نمی‌برند

بعد ۹۹ درصد دخترا بعد رابطه و پاره شدن پرده خونریزی ندارن

خیالت از ازدواجتون راحت راحت باسه 

همه پسرا عالم و آدم و میکنن