2777
2789

من باردارم دو هفته پیش داداشم گف میام خونتون دفاع دکترامو انجام بدم ولی اصن خبری از دفاع نبود و صبح تا شب خونه میخوابه و همش فیلم میبینه و صداشو بلند میکنه و در و میکوبه و بهشم میگم کم رعایت میکنه هی میگه فردا پس فردا دانشگاه میرم ولی نمیره،مادرشوهرمم تازه فوت شده بود شوهرم رفته بود شهرستان،چن روزه برگشته باز از شوهرم خجالت میکشه و اونکارارو نمیکنه ولی بازم جاشو جمع نمیکنه یه اتاق و کامل گرفته منم میخوام برم لباس بردارم نمیتونم به مادرمم گفتم اگه این فعلا دفاع نمیکنه بیاد خونه تا بعدش ولی متوجه نمیشه و میخوان تاا دو ماه این بمونه اینجا…بماند که داداشم یه زمانی به وقتش منو شوهرمو از خونه بیرون کرده همش مامانم میگه میخوای تلافی کنی گفتم اگر میخواستم تلافی کنم همون موقع ها میکردم…میگه برات پول بفرستم اونو نگهش دار ولی من بحثم پول نیس که اوضاع زندگیم به هم خورده موقعی که دانشگاه نمیره چرا صب تا شب خونس،بنظرتون چیکار کنم؟ الانم همکارای شوهرم میخوان بیان مهمون داداشم میگه یه شب برم پیش دوستم بعدش صبحش برمیگرده اینجا انگار اینجا هتله…اگه صب 9 بره دانشگاش عصری برگرده دلم نمیسوزه هااا ولی این اصن هیچی اخرش به بابام گفتم اون گفتش بیاد وسایلاشو برداره بره خونه دوستش زشته موندنش…منم وسایلاشو جمع کردم گذاشتم تو ماشین بردم بهش دادم نمیدونم کارم درست بوده یا نه؟ از دیروز عذاب وجدان دارم

یعنی این مادرا ی کارایی میکنن ک فقط عذاب وجدانش برای ما بمونه!!!!

من مقصرو اول مادرت میدونم

بنظرم نباید وسایلشو میبردی💔

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی این مادرا ی کارایی میکنن ک فقط عذاب وجدانش برای ما بمونه!!!! من مقصرو اول مادرت میدونم بنظرم ...

خود داداشم پیام زد گف بیام بردارم گفتم سختته بزار من بیارم

یعنی این مادرا ی کارایی میکنن ک فقط عذاب وجدانش برای ما بمونه!!!! من مقصرو اول مادرت میدونم بنظرم ...

یادمه برادرم دو شب خونه پسر دایم که تهران بود موند برای کار پایان نامه ش مامانم یه شب دوم یه تشری زد که تو چرا اونجا موندی بیا خونت ....اونا ۳ تا بچه دارن عیالوارن تندی اومد.

یادمه برادرم دو شب خونه پسر دایم که تهران بود موند برای کار پایان نامه ش مامانم یه تشری زد که تو چرا ...

بخدا اصن مامانم متوجه نمیشد… داداشم شب ساعت 2 یخچالو باز میکرد چراغ روشن میکرد… دیووونه شده بودم حالا مقصرم منو میدونه

چه مشکلی؟ خب میگم بره خونمون حلش کنه بعد بیاد

عزیزم کار درستی نبود که وسایلش دادی .شاید خونه بابات مشکلی پیش اومد یا بامادرت یا پدرت....ولی درستش این بود مامانت میگفت بیا خونه ....یه خواهری گفتن یه برادری گفتن حرمت داره

چه دلیلی داره ۲ ماه بمونه اونجا وقتی هیچ کاری نداره😐😐نه کار بدی نکردی مگه خونه پدریت چشه ک بیاد خ ...

منم میگفتم بمونه مشکلی نبود ولی این صب تا شب خونه بود اگه کار مشخصی داشت دلم نمیسوخت نمیشه که صب تا شب ور دل من بمونه اونم تا دو ماه…

یادمه برادرم دو شب خونه پسر دایم که تهران بود موند برای کار پایان نامه ش مامانم یه شب دوم یه تشری زد ...

دقیقا این کار مادره

اون بنده خدا هیچکار نکنه خودش در عذابه، کاری ام بکنه باز میمونه با عذاب وجدانش..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دقیقا این کار مادره اون بنده خدا هیچکار نکنه خودش در عذابه، کاری ام بکنه باز میمونه با عذاب وجدانش. ...

دقیقا بخدا عذاب میکشیدم صب تا شب جاش پهن بود رو زمین 

من میخواستم سیسمونی بچینم یا وسیله بردارم نمیتونستم چون خونه ما هم کوچیکه