2777
2789

عاشق شوهرم شده بودم به حرفش گوش نکردم و الان پشیمونم چون واقعا بدبخت شدم 

پدرم میگفت این ادم سرتا پاش دروغه باورنکردم فکر میکردم شوهرم بهترین مرد دنیاست چون با زبون چرب و نرمش منو چنان فریب داده بود که اصلا باورم نمیشد تو زندگی یه آدم معتاد شیشه ای و خیانتکار ومریض تنوع طلب جنسی از آب دربیاد تو این چند سال زندگی از اولش بهم خیانت کرده تا الان ..دیگه ذره ای بهش اعتماد ندارم ...دوسش ندارم💔💔💔فقط و فقط دلم میخواد تنها باشم دیگه ریختشو نبینم😔😔😔😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که خودت گردن میگیری

طرفهای ما یه دختری بود از بس بهش گفتن قبول نکرد آخر کار هم که بدبختی خودش رو دید میگفت مقصر پدرم هست چرا اجازه ازدواج داد به زور جلوم رو می‌گرفت میداد به پسر عمه م 

همون موقع پسرش عمه ش خواستگارش بود ولی قبول نمیکرد

همیشه پدر و مادرا خوبه ما رو میخان ولی کو گوش شنوا.... خاهرمم هیچوقت ب حرف مادرم گوش نمیده سرخود کارایی میکنه ک همیشه پشیمون میشه ولی همیشه دیره... حتی برا طلاقش حتی برا ازدواج دومش و خیلی چیزای دیگه

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

وقتی بزرگترا یک چیزی میگن ۹۰درصد مواقع درسته چون اونا هم تجربه بیشتری دارندهم هورموناشون تنظیمتره

ماهم یک دختر پسر بود تو فامیل هردو خانواده مخالف بودن.الان دارن زندگی میکنن اما ب سختی سالی چندبار تا مرز طلاق میرن 

همیشه اینجوری نیست 

پدر و مادرا هم علم غیب ندارن . خیلیا هم هستن طبق نصیحت والدین ازدواج کردن و بدبخت شدن . خیلیا هم مخالف میل خانواده ازدواج کردن و خوشبختن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همیشه پدر و مادرا خوبه ما رو میخان ولی کو گوش شنوا.... خاهرمم هیچوقت ب حرف مادرم گوش نمیده سرخود کار ...

همیشه که نه ولی خب اکثرا پدرمادرها درسته خوبه بچه ها رو میخوان ولی لزوما همیشه بهتر تصمیم نمیگیرن همیشه هم بهتر از بچه هاشون نمیدونن بچه هاشون واقعا چی میخوان

پدر مادری که خودشو با نسل بچه اش وقق بده و باهاش دوست و همراه باشه بله

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا ادامه میدی؟ مگه چند بار آدم به دنیا میاد

میخوام طلاق بگیرم اما کجا برم خونمونم همیشه پدرمادرم باهم دعوا داشتن مادرم اخلاق تندی داره باهم نمیسازیم میخوام روپای خودم وایسم اما فعلا پولی ندارم باید برم سرکار یه کم پول پس انداز کنم بعد جدا میشم ازش

دقیقا 

شوهر من می‌گفت خونه ماشین همه چی داره 

پدرم می‌گفت دروغ میگه من میگفتم نه  پدرم می‌گفت بابای پسره پاش لب گوره زنشو میزنه  کل محلشون میگن هر روز پیرزن می‌ره قهر خونه دختراش  پدرم می‌گفت تو کوچه همیشه فحش های زشتی بین خانوادشون رد و بدل میشه پدرشون ج... باز هست حتی تو این سن ولی من گفتم اصلا خانوادش اینجوریه خودش نیست ولی الان میبینم خودش از خانوادش بدتره می‌خوام طلاق بگیرم 

...

ولی من با اعتماد به انتخاب پدرم ازدواج کردم و بسیار سختی کشیدم والدینم شتابزده و بدون شناخت کافی منو شوهر دادن که نتیجش سالها افسردگی و خشم پنهان شده درون من

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم