2777
2789
عنوان

سمپاتیک عمل عروق دست و زیر بغل

167 بازدید | 6 پست

سلام وظيفه خودم دونستم ک بیام از همینجا اعلام کنم

ک با عمل سمپاتیک افتادگی پلک پیدا کردم

1 ماه اول از درد قفسه نمیتونستم بخابم

حتی آب ب بدنم میخورد درد میگرفت

عطسه نمیتونستم بکنم

نفس کامل نمیتونستم بکشم

شبا ک میخابم دماغم کاملا کیپ میشه و نمیتونم نفس بکشم مجبورم با دهن نفس بکشم و دهانم خشک میشه خیلی اذیت میشم

عرق زیر بغلم بعد 1 ماه برگشت

عرق پام اصلا قطع نشد

عرق دستم 90 درصد خشک شد

عرق جبرانی قسمت سینه و شکم و رانها دارم

خلاصه از عملی ک کردم کاملا پشیمونم

همه ب کنار افتادگی یکی از پلکهام و نامتقارن شدن چشمام از همه برام مهم تره

ندیدم کسی این مشکلو داشته باشه برا همین رفتم عمل کردم ولی متاسفانه نسیب من شد

وظیفه خودم دونستم ک بیام و ب بقیه بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این عمل که خیلی عوارض داره الان تو ویکی پدیا خوندم چطوری یه همچین ریسک بزرگی کردی؟ فقط برای درم ...

فقط برای عرق دست و بغل و... هست 

خيلي پشیمونم 

وظیفم دونستم بیام ب بقیه هم بگم

بچهایی ک عمل کردین یا میخاین عمل کنین این گروه هایپر هست داخل تلگرام اگ دوست داشتین برید داخلش و اون ...

پسرمن پترسال توده شوانوما شکمیرجراحی کرد بعداز اون کف پای راستش ترک میخوره و همیشه داغه اگه سمپاتیک عمل کنه خوب میشه ؟

زندگی زیباست

واسه یه عرق؟ مردم چقد پولشون زیاده، خو مثل بقیه دوش بگیر، زیر بغلتو بشور، مام بزن، مجبوری این همه دردسر رو بجون بخری؟ حالا یکی دماغش بزرگه عمل کنه، چیزای طبیعی مانند عرق و... برای همه هست