2777
2789

ما تقریبا همکاریم به همه دوستاش و همکاراش گفته بود که از من خوشش میاد خیلی کار اشتباهی کرده بود الان همهمه میدونن اخه محل کار اصلا مناسب این حرفا نیست کلی حرف پشت سر آدم راه میفته که متاسفانه الان برای ما هم این اتفاق افتاده اینقد اذیت شدم سر این قضیه که بعضی مواقع که بخاطر کارم باهاش در ارتباطم همش استرس دارم نکنه کسی چیزی بگه دوستاش همه جا پشت سرم حرف میزدن من مجبور بودم بخاطر کارم باهاش در ارتباط باشم مجبوررر بودم بخدا دوستاشم پشت سرم کلی حرف میزدن که بخاطر فلانی میاد و... خیلی ناراحت شدم خیلیییی برا همین همکارمو فرستادم بهشون تذکر بده بعد از اون رفتارشون خوب شده ولی چیزی که هست اینه که خودش خیلی خوب رفتار می‌کرد باهام ولی الان خیلی سرد شده 😞 دوسش دارم میگم کاش این اتفاقا نمی‌افتاد کاش میتونستیم با هم ارتباط بگیریم کاش جلو میومد خودش اصلا دلیل رفتاراش نمی‌فهمم خودم که گیج شدم میشه شما راهنماییم کنید؟

امروز دوباره میرم ببینمش بنظرتون چطوری رفتار کنم؟ کارم رو ببرم پیش خودش یا همکارش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رل نیستیم  توضیح دادم

اره دوباره خوندم متوجه شدم بنظرم زیاد درگیرش نشو اگه بخواد میاد جلو نه اینکه به بقیه بگه بیشتر کارش بچگونه بوده شاید درحد کراش زدن یا همچین چیزی نمیدانم🤔

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
به نظرم بچه هست که هنوز نمی تونه تشخیص بده که نباید تو محیط کاری این حرفا رو بزنه

خیلی عذاب کشیدم سر این قضیه ینی هنوزم هست ولی چیزی که بیشتر عذابم میده خودشه که چرا به خودم نگفت چرا من باید از دهن اینو اون بشنوم که فلانی چی گفته خودمم دوسش دارم اخه اینو نمیدونم چیکارش کنم کاش خودش پا پیش بزاره باورت نمیشه روزی که شنیدم همچین چیزی گفته از خوشحالیم داشتم بال درمیاوردم چون من فقط یه بار دیده بودمش همون موقع ازش خوشم اومد ولی با خودم گفتم این اصن منو نگاهم نمیکنه طبیعی بود بعد شنیدن اون حرفا ذوق کنم ولی خب متاسفانه ذوقم کور شد 

امروزم میبینمش بنظرت چطوری رفتار کنم؟؟ بدم پیش خودش یا همکارش؟؟

معمولی باش انگارنه انگار چیزی میدونی 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی