2777
2789
عنوان

مامان های باتجربه بیان

56 بازدید | 8 پست

سلام

نوزاد من الان ۱۷ روزش. اوایل شیرم خوب بود ولی الان کم شده. بعد بچم دو مک میزنه میخوابه. سه روزه در حد سه وعده کمکی بهش شیر خشک میدم.اینجا نان ۱ پیدا نشد بهش آپتامیل ۱ میدم.الان درمورد حساسیت پروتئین گاوی خوندم.از کجا بفهم شیر خشکش خوبه؟ امروز خیلی به خودش میپیچید نفخ داشت.نمیدونم بخاطر شیر خشک یا شیر خودم یا شیشه شیر که حباب درست میشه. یک وعده بیشترم ندادم بهش. حالا تا شنبه برم دکتر کسی تجربه ای داره؟

شیر عوض کنم یا از این آزمایشا برا حساسیت پروتئین گاوی هستش بگیرم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به پروتئین گاوی یا بدن نوزاد کهیر میزنه یا توی مدفوعش رگه های خونی دیده میشه. از نظر کولیک خیلی از بچه ها دارن و علتش مشخص نیست. ممکنه شیر خشک بهش نسازه ممکنه شیر مادر بهش نسازه و ممکنه در کل کولیکی باشه و هر چی هم بدی یا ندی فایده نداشته باشه و فقط مجبور باشی تحمل کنی دوره ی خاصی بگذره و بزرگ تر بشه