2777
2789
عنوان

صدای بم مرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 37 پست
این ک صد درصد اینجوری نیست ما ی استاد داشتیم زن بود صداش کلفت بود خیلی جذاب بود😂 دخترایی که خیلی ...

من یادمه دوران مدرسة  ی دوستی داشتم مث مردا صداش کلفت بود  اصلا جذاب نبود 

صدای مردا بهتره تا اینجوری

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی من جی بگم تازگی فروشنده تلفتی شدم  مشتریا هم اقا هستن اصن زنگ میزنم ی جوری میشم  د ...

منم سینگلم ک اومدم این تاپیک رو زدم 🤣🤣🤣همدردیم

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
این ک صد درصد اینجوری نیست ما ی استاد داشتیم زن بود صداش کلفت بود خیلی جذاب بود😂 دخترایی که خیلی ...

درسته.. 

اما برای مردا جذابه صدای نازک 

ولی خب صدا ملاک نیس 

من از صدای خیل نازک و جیغ برای زنا بدم میاد صدای کلفت و مردونه زنا هم دوس ندارم ولی اره صدای مرد ه ...

وای اخخخخ گفتی حصین 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲عررررر

ریش و پشم عاشون قد بلند چهار شونه بودن اخم مردونه غیرتی شدن لعنتی های دوست داشتنی

واقعا سلیقه ما زنها خوب نیستا 😂😂

فک کن عاشق پشم بشیم 

ولی مردا سلیقشون خوبه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)