2777
2789
عنوان

ای خد این بچه اومد زندگیم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 37 پست
خونه نمیاد لعنتی غذا میگیره میره خونه مادر پیشم نمیخوابه. منم ناراحت میشم کانال صیغه یابی عضو شده تل ...

به جهنم اون ضرر میکنه یا تو؟

آخرش برمیگرده سر جاش 

از فردا اندازه خودتون غذا بزار .و غذاهایی درست کن که اون دوست نداره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین طور فکر میکنم.تو این دوره زمونه بچه سوم یکم استرس داره که ای خرجش چی میشه  بی خوابی و ...

قلقش رو بلد بودم مثل موم تو مشتم بود قلق هم محبت و احترام بود و انرژی زیاد که براشمیزاشتم ولی الان هورمون ها از کار انداخته منو سرد شدم پرخاشگر 

به جهنم اون ضرر میکنه یا تو؟ آخرش برمیگرده سر جاش  از فردا اندازه خودتون غذا بزار .و غذاهایی ...

همونیکه شبا بغلم میکرد امشب تحقیرم کرد پسم زد گفت دیگه نمیخوام پیشت باشم گفتم بخاطر بچه هامون کوتاه بیا من خستم از قهر منو کنار زد و رفت اتاق دیگه ادم دیگست انگار بهم نگاه نمیکنه چون نگاه کنه تو چشمام دلش میلرزه

منم همین طور فکر میکنم.تو این دوره زمونه بچه سوم یکم استرس داره که ای خرجش چی میشه  بی خوابی و ...

مشکل مالی نداره بخواد غصه بخوره برای این چیزا از من بدش اومده پیام هام اذیتش کرده که بخاطر خانوادت با من بدشدی

عزیزم شما الان بارداری هورمونات ریخته بهم واقعا دوران سختی داری منم این دوران رو گذروندم ... تاپیکات رو خوندم .شوهرت سر اون سوغاتی ریخته بهم؟ اگه اهل قرآن هستی سوره مزمل و طلاق رو هر روز بخون حتی بزار صوتش تو خونت پخش بشه واقعا تاثیر داره... سوره نور هم خیلی خوبه اگر هر روز خونده بشه اهل خونه رو از گناه و ... دور نگه میداره . به غذاهات هم ۲۱ بار آیه الکرسی بخون خیلی خوبه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
تو گوشیش دیدم تو کانال صیغه یابی انداختنش ولی لفت نداده میترسم از حرص من بزاره بره با یکی دیگه حاملم ...

آی عزیزم غصه نخور درک میکنم ولی چاره چیه دیگه.هی بخوای خودتو اذیت کنی اونم بخواد بدتر تحقیرت کنه...بنظرم ریلکس کن بدون اضطراب زندگی کن بزار هرچی دست سرنوشت برات محیا کرده رقم بخوره.چه گریه کنی چه نکنی اون بخواد بد باشه میشه..پس تو خودتو دست کم نگیر..بخدا کسی که رفتنی باشه با هزار اتفاق خوب بد هم میره...بعدم این حاملگی فکرو خالتو به هم زده انشالله که چیزی نیست...ولی گفت نمیخوامت بگو به جهنم خواستنت و نخواستنت ارزونی خودت