2777
2789
عنوان

ای خد این بچه اومد زندگیم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 37 پست
زایمان نکردم باردارم

بازم محلش نذار من کل بارداریم با دوستام تو گشت و گذار بودم چون میدونستم بعد زایمان خونه نشین میشم 

همسرم صداش دراومده بود که تو اصلا به من توجه نمیکنی همش با دوستاتی الان فکر میکنم میگم بهترین کارو کردم 

چون اگه تو خونه میموندم همش بجونش غر میزدم

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
بازم محلش نذار من کل بارداریم با دوستام تو گشت و گذار بودم چون میدونستم بعد زایمان خونه نشین میشم&nb ...

قهر  بودن سخته باز اگه یه حرفی بزنیم منم خودم و مسغول میکنم ولی سردی و بی اعتنایی هاش رو نمیونم تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر  بودن سخته باز اگه یه حرفی بزنیم منم خودم و مسغول میکنم ولی سردی و بی اعتنایی هاش رو نمیونم ...

میفهممت گلم سعی کن روزا خونه نباشی یا با دوستات یا خونه پدریت باشی که شب بیاد دنبالت باهم موقع برگشت یه دوری هم بزنید

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

عزیز دلم  شرایط سخته  نگفتی چند سالشه ......  نظرم میگم من مجردم ولی دانشجوی روانشناسی م   طبق گفته هات مشخصه نمیخوای زندگیت بپاشه پس .....سعی کن فضای خونه رو عوض کنی   مثلا ب خودت برس  و  بچها فضولی نکنن  بزار ی فضای پر از آرامش  و شادی  بشه چون شاید. از فضای زندگی تون   خسته شده     شاد شو  و بزار حس  کنه از دورن ناراحتی   یه مدت بگذره  اگه دیدی  نتیجه نداد  برو پیش روانشناسی  یا آنلاین مشاوره بگیر

مثلااا اهنگ بزار   با بچهاا بگو و بخند  نمی دونی نکته ضعفش چیه؟؟؟

یا با مادرش صحبت کن ک بهش بگه زنت چشه چرا ناراحته گناه داره بارداره

یااا  مثلا از اکانت فیک باهاش دوست شو و به نفعت  حرف بزن.......

یا اگه نتیجه ندادن جدی باهاش صحبت کن بگو حال بچها بده من نمیتونم بچه‌ام اینطور ببینم حاملم درک میکنی  ؟؟   تکلیف چیه   تا کی قهر کنیم 

البته اینو بگو همه اینا بستگی داره  ک بدونم  شرایط،زندگیتون چطور بود  شاید یجوری نتونی همه رو انجام بدی من کلی گقتم  چون  چیزی راحب زندگیت نمیدونم

عزیز دلم  شرایط سخته  نگفتی چند سالشه ......  نظرم میگم من مجردم ولی دانشجوی روانشناس ...

خیلی زندگیم رو دوس دارک من بعد ده سال به این زندگیکه حسرتش رو میخوردم رسیدم محبت زیاد میکردم تو این سه چهار سال همیشه رابطه جنس س عاشقانه هم داشتیم ده سال نگفت دوست دارم ولی این سالها که رفتارم رو عوضکردم با چشماش هم میگفت دوست دارم همه کار برام میکرد 

چهل سالش ولی از وقتی باردار شدم کلاااا همه چی عوض شد انگار زندگیم رو چشم زدند چون زندگیم خیلی تو چشم 

میترسم اگه عاشقم نبود اینقدر نمیسوختم از عشق تو چشاش نگاه میکردم اشکم میومد میگرفت چشام رو میبوسید میگفت دوست دارم الان میگه دیگه نمیخوام پیشت بخوابم دیگه نمیخوامت

امشب رفتم پیشش پسم زد تحقیر شدم بچم امروز از صبح هی تکون میخوره خیلی تکون میخوره انگار استرس وجود ش رو گرفته خدا یا رحم کن خیلی کینه ای خیلی اگه بره میره مطمئنم که ولم میکنه

امشب رفتم پیشش پسم زد تحقیر شدم بچم امروز از صبح هی تکون میخوره خیلی تکون میخوره انگار استرس وجود ش ...

چقدر منفی بافی 

چقدر بدبینی 

البته بخاطر هورمون هاس بیشترش

ولی خودتو کنترل کن یه سوره بخون و برو استراحت کن 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
امشب رفتم پیشش پسم زد تحقیر شدم بچم امروز از صبح هی تکون میخوره خیلی تکون میخوره انگار استرس وجود ش ...

نترس چیزی نیس انکار هرمونا اون بیشتر بهم ریخته صبر کن مردا گاهی این مدلی میشن. واقعا الکی اینجوری شده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
چقدر منفی بافی  چقدر بدبینی  البته بخاطر هورمون هاس بیشترش ولی خودتو کنترل کن یه سوره ب ...

خونه نمیاد لعنتی غذا میگیره میره خونه مادر پیشم نمیخوابه. منم ناراحت میشم کانال صیغه یابی عضو شده تلگرام. هر جور فکری میاد به ذهنم قاطی کردم

نترس چیزی نیس انکار هرمونا اون بیشتر بهم ریخته صبر کن مردا گاهی این مدلی میشن. واقعا الکی اینجوری شد ...

منم همین طور فکر میکنم.تو این دوره زمونه بچه سوم یکم استرس داره که ای خرجش چی میشه 

بی خوابی و فلان و 

شوهرت یکم اوضاع ذهنیش خرابه .محلش نزار اما دعواهم نکن 

خنثی باش .خودش میاد سمتت .حتماااا کتاب زنان ونوسی مردان مریخی و بخون

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.