2777
2789
عنوان

ای خد این بچه اومد زندگیم خراب شد

1439 بازدید | 37 پست

تاپیک های قبلم و ببینید 

از وقتی باردار شدم الکی سر چیزای الکی قهر کردیم رابمون اونجور کهگرم و صمیمی بود الان سرد شده از دور که میبینند میگن خوش بحالش

بعد هفت روز غرورم رو گذاشتم کنار رفتم پبشش پسم زد تو صورتم نگاه نکرد گفت دیگه نمیخوامت گفتم نرو لعنتی منو تنها نزار گفت نمیخوام پیشت بخوابم هفت روزه نه حرف زده نه غذا خورده نه پیشم اومده سرد شده هفت ماهمه، دارم دق میکنم با بچه هام هم حرف نمیزنه 😭😭

مشکل ازاومدن بچه نیس

اون بچه هم بامیل وپای خودش نیومده،،خودتون خواستید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداریم همیشه گرم و صمیمی بودیم هورمون های لعنتی اعصاب و اخلاق برام نذاشته دیگه منو نمیخواد هر شب میگفت دوســــــــت دارم الانمیگه نمیخوامت دیگه 

شاید توکارش مشکلی داره ک نمیتونه درمیون بذاره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
 دقیقا سر چه موضوعی دعوا کردین  بگین  ک راه حل بدیم

هفته پیش گفتم بیا خونه پدرم،یعنی پدرم خودش ما رو دعوت کرد گفت میایم با برادرم مشکل داره ولی نه مشکل انچنانی سلام علیک داشت چند بار زنگ زدم جواب نداد اخرش جواب داد گغت نمیام پیامش دادم که لعنت بهت که منو جلو همه خراب کردی 

اصلا دیگه سمتش نرو و واسش برو تو قیافه و خیلی جدی باش مردارو وقتی معذرت میخوام سگ محل کنی بیشتر میان ...

نه اون برعکس همه مرداست😭هفت روز پیشم نمیاد منم محلش نمیزاشتم حتی با بچه های خودش هم حرف نمیزنه محلم نمیده خدایا من بیشتر از این نمیتونم قهر کنم پسم زد تو صورتم نگاه نمیکنه

معنی نمیخوامت و پیشم نیا و این حرفا خیییلی زشته هاا !! مرتیکه لوس مامانی خجالتم نمیکشه...توهم نرو پ ...

تو گوشیش دیدم تو کانال صیغه یابی انداختنش ولی لفت نداده میترسم از حرص من بزاره بره با یکی دیگه حاملم این فکر ها و بی محلی هاش عین خوره وجودمن و بچم رو میخوره