2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری زگیل میگیرین من شنیدم از رابطع 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
از کجا متوجه شدی؟

والا از مجردی روی این موضوع فوبیا داشتم ۱۷ سالگی اینا سری لیزرمو فراموش کردم بدم بهش دوروز از ترس زگیل گریه کردم ازدواج کردمم همش فوبیا داشتم خودمو چک میکردم گفتم چ کاریه ازمایش بدم خیالم راحت شه ک مثبت شد

والا از مجردی روی این موضوع فوبیا داشتم ۱۷ سالگی اینا سری لیزرمو فراموش کردم بدم بهش دوروز از ...

من خیلی میترسم

ان شاالله همیشه سلامت باشی

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
چجوری زگیل میگیرین من شنیدم از رابطع 

شوهرم بهم داده . البته گفت ک رابطه نداشتم . بعدم ک رفتم اچ پی وی تایپینگ میگفت دیوونه ای وسواس داری و..

بعد ک مثبت شدم گفت تو به من دادی از لیزر و دکتر و... 

گفتم نمیشه از اونا اخرش اعتراف کرد گفت یع پسره رو... دوباری...

البته  شایدم بیشتر بودع همینم مجبور شد بگه

من خیلی میترسم ان شاالله همیشه سلامت باشی

من میخاستم قبل ازدودج واکسن بزنم ولی یهویی شد ازدواجم .

حتما ۹ گانه گارداسیل رو ب هرقیمتی هست بگیر و بزن . من اگ ۴ گانه میزدم هم فایده نداشت تایپ ۵۸ توی ۹ گانه هست ولی

من میخاستم قبل ازدودج واکسن بزنم ولی یهویی شد ازدواجم . حتما ۹ گانه گارداسیل رو ب هرقیمتی هست ...

من کادر درمانم

خیلی میترسم

چون زیاد شده متااااسفانه

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
 شوهرم بهم داده . البته گفت ک رابطه نداشتم . بعدم ک رفتم اچ پی وی تایپینگ میگفت دیوونه ای وسواس ...

ارع زگیل از رابطع با اینو اونه و کثیفی چقد ببخشید شوعرت بیشورع😐اه توروهم مریض کردع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ارع زگیل از رابطع با اینو اونه و کثیفی چقد ببخشید شوعرت بیشورع😐اه توروهم مریض کردع

قبل ازدواج بود

ولی اره خودشم چیزیش نمبشه فقط منم ک سرطان دهانه رحم میگیرم ‌ .

زگیل نزدم تا الان اونم زگیل نداره