2777
2789

صبر

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه وقتی استرس داری و عصبی این اتفاق میفته سعی کن بهش فک نکنی دمنوش آروم کننده ی عصاب مث شربت گل محمد گل گاو زبون بابونه اینا بخور عصابت که آروم بشه پرس پلکت کم میشه منم یه مدت شدیدا اینطوری بودم

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
عادیه وقتی استرس داری و عصبی این اتفاق میفته سعی کن بهش فک نکنی دمنوش آروم کننده ی عصاب مث شربت گل م ...

مرسی 

برم پس دم نوش بخورم

ان شاالله آروم شع

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

من ی زمانی ناراحتی و اضطرابم ب بالاترین حدش رسیده بود ‌‌..دستم توی خواب بلند میشد میخورد توی صورتم .. چشمم میپرید...پام میپرید ..توی خواب با کشیده شدن وحشتناک برسمت پایین بیدار میشدم ...همش استرس استرس استرس ..تازه کمی بهتر شدم و این علایم رو ندارم ‌

من ی زمانی ناراحتی و اضطرابم ب بالاترین حدش رسیده بود ‌‌..دستم توی خواب بلند میشد میخورد توی صو ...

خدارو شکر 🌹

خدا کنه منم خوب شم🤕

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚