2777
2789
خیلی، اما متاسفانه من کسیو دوست ندارم 😂💔

خب دوست داشته باش😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

19 سن ازدواج نیست بچه ای عجله نکن پشیمون میشی

اتفاقا از همین میترسم که پشیمون شم

اعتقاداتمم کلا با جامعه هم خونی نداره با خودم میگم نکنه طرف اصلا حرفای منو نفهمه و منو نتوه تحمل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از ادم ها کلا نمیتونن ازدواج کننو  اصلا بدرد نمیخورن برای ازدواج بیشتریاشونم بعد از ازدوا ...

دقیقا کلا یک سریا ادم ازدواج نیستن

خانواده خیلی اصرار دارن که ازدواج کنم خصوصا مادر

اما دلم میخواد یکی باشه و بتونم روش حساب باز کنم ولی همیشه نه یک جورایی رابطه دو نفر بدون ازدواج اما کسیو پیدا نمیکنم و یا اگر پیدا کنم نمیتونم باهاش برم بیرون شرایطشو ندارم

جاان؟!😐😂متوجه نشدم

پسری که قصد ازدواج نداره  به خاطر فرار از حرف مردم حاضر هست با دختری ازدواج کنه که تنهاش بذاره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دقیقا کلا یک سریا ادم ازدواج نیستن خانواده خیلی اصرار دارن که ازدواج کنم خصوصا مادر اما دلم میخواد ...

مثل منی شرایط قرار گذاشتن نداری 

ولی سعی کن فقط حتی تویه رابطه روی خودت حساب کنی نه روی کسی 

بنظرم رابطه های مجازی رو امتحان کن اگه شرایط قرار گذاشتن رو نداری 

اونم میتونه خیلی کمک کننده باشه 

که هم یه شناختی پیدا کنی نسبت به این جنس ولی سعی کن وابسته نشی میدانم سخته نمیشه 

یا همون دوستی ساده واسه منکه خیلی مفید بود

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اتفاقا این کارو کردم اما خیلیا ماشاالله خوش اشتهان با چند نفرن

میدانم خودم اوضاع رو عزیزم 😀

حالا بنظرم یکم به خودت زمان بده زوده هنوز برات 

کم کم‌ این حسه درون شکوفا میشه 

به اون ادم ها هم اهمیت نده تو کار خودتو بکن مگه میخوایی باهاشون ازدواج کنی 

کاتم شود اشکالی نداره 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه