2777
2789
سلام من تایمر و روزشمار امضاتون رو یادمه و همیشه دوست داشتم    صفر شدنش رو ببینم:(

اخی

نه هنوز ک هنوزه هم تموم نشده 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پیر های بد که با همه یه امتحانی کردن و بد دهن ان جنتلمن نیستن و آینده نگر نیستن خوشم نمیاد ولی متاسفانه ظاهرا جذابن نمیدونم چرا ! بیشتر ظاهری خوشم میاد ازشون ولی بیشتر از پسرای بد عاشق پسرای باهوش و خودخواه و تنهام که با وجود داشتن همه چی قیافه و پول پا نمیدن به کسی 

آره با خالکوبی😁

قمه به دست ریش تا سینه کله کچل زنجیر توی گردن از در اومد تو یه فریاد که زد چهل ستون بدنمون بلرزه با ترس و لرز بگیم بی بی شام بیارم یا چایی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

تا معنی بد چی باشه دخترایی که میگن پسر بد دوست دارن منظورشون پسرایی که با هزار نفر خوابیدن و ایدز دارن نیست😂

منظور پسرای گنگستر خوش هیکل و تتو داره که اعتماد به نفس دارن و راحت با دخترا حرف میزنن و خجالت نمیکشن

یعنی چطور

قد بالای ۱۸۰ 

صورت بانمک و جذاب 

تیپ مرتب و اتو کشیده 

موهای مرتب 

و مهم تر از همه پسری که هَوَل نباشه 

و باشعور و باشخصیت باشه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

Bad boy خوشم میاااد 😂😂😂ولی بابام یه تتو کوشولوعم از طرف ببینه کنسله

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چرادوربرم زیاددیدم انگارمرداروم جذابیت نداره اونکه اذیت کنه خوشمزه تره انگاریک جورسادیسم اذیت کردن ا ...

اهان نمیدونم 

من خانم هستم مرد سنگبن و  پاک بیشتر جذب منہ

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

تقصیر رمانهاست. اینطور جلوه میدن که از خداتون هم باشه پسره با صد نفر بوده اونها رو نگرفته اما افتخار ...

منم دیدم همچین دختری رو

پسره از بد بودن یه چیزی اون ور تره

یعنی فاجعه ست و پولدار

خانواده اش افتخارشون اینه داماد شونه

دختره هم نگم چه پزی میده

حق با شماست انگار افتخارشونه از بین اون  هزار دختر اینو واسه ازدواج انتخاب کرده🥴

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐