2777
2789
عنوان

ختم شیخ نخودکی برای حاجت روایی

132 بازدید | 8 پست

ختم شیخ نخودکی این ختم از چهارشنبه شروع و تا چهار شنبه هفته بعدش ادامه داره به این صورت که از هر چهارشنبه ای که دوست داشتین شروع میکنین

چهارشنبه :۱۰۰صلوات

پنج شنبه:۱۰۰یا رسول الله ادرکنی

جمعه:۱۰۰یا علی ادرکنی

شنبه:۱۰۰یا فاطمه ادرکنی

یکشنبه:۱۰۰یا جوادالائمه ادرکنی

دوشنبه:۱۰۰یا مهدی ادرکنی

سشنبه :۱۰۰ایه شریفه امن یجیب

چهارشنبه :این ختم را همراه با تسبیح (اگه تسبیح هم ندادین اشکال نداره) به ۱۴نفر معرفی کنین

چهارشنبه هفته بعد:حاجت روا میشوید انشالله

هر کسی این ختم را خواست به من بگه تا من متوجه بشم چندنفر برداشتن فقط لایک نکنید حتما کامنت بزارین تا من متوجه بشم چند نفر برداشتن

انشالله حاجت روابشید🌹

منم دعاکنید

خسته شدم از هرچی ختمه بس که انجام دادم و اثری ندیدم 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااااا  حاجت روا میشید یعنی؟ وقتی خدا نخواد بده هیچ ختم و دعا و چله ای اثر نداره خودتونو خسته نکنید

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
حتمااااا  حاجت روا میشید یعنی؟ وقتی خدا نخواد بده هیچ ختم و دعا و چله ای اثر نداره خودتونو خسته ...

ما تلاش خودمون رو میکنیم حتما که وحود نداره هرچی مصلحت خدا باشه

امیدمون باید به خدا باشه شاید اون چیزی که میخواید مصرحت نیست

نه بابا چیزی که میخوام پول شوهر یا بچه نیس که بگم صلاحم نیس مربوط به سلامتیمه یه کار راحته واسه خدا ولی نمیده

ببخشیدها منظورم نیست که خدایی نکرده شما کار بدی کردی ,ولی آدم ناخواسته یه وقتایی حواسش نبوده و دلی شکسته, فکر میکنم یکی از محکم ترین دلایلی که ممکنه  خواسته و درخواستی از خدا داریم تجابت نشه شکستن دل بنده هاش باشه , یکیو میشناختم که مدام زندگی بقیه رو یا با حرفاش یا با طلسم و جادو یا بدگویی کردن پیش بقیه به هم میربخت , بعد سالها خودش هم زندگیش به هم ریخته و روز به روز گرفتارار میشد , مدام هم ختم و چله و دعا برمیداشت زیارت امام رضا میرفت, خیرات میکرد , بعد گله از خدا که چرا تو حاجت منو چندین ساله که نمیدی, ولی همچنان هم به کاراش ادامه میداد بین زن و شهر و به هم میریخت فامیلا رو از هم جدا میکرد , اینقد عقلش نمیکشید که تو که به قدرت خدا اعتقاد داری که صدالبته هگ خدا قادر مطلق هست پس چرا نمی دونی همین خدا خدای اون مظلومی که تو زندگیشو بهم ریختی هم هست که , و اونم قطعا با دل شکسته از خدا میخواد کسی که زندگیشو به هم ربخته مجازات کنه ,پس تو چطور توقع داری با به ختم برداشتن خدا ظلمی که به بقبه بنده هاش میکنی ندید بگیره