یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روی خودت کار کن اعتماد بنفس عزت نفس روی مهارت هات فن بیانت چمیدونم ... تو جامعه باش کلاسی چیزی ثبت ن ...
خستم دیگ نمیکشم.کلاسی هم برم خصوصی میرم.کسی انگار تو جامعه هم سطح من نیس نه ک بالا باشما.مثلا خاستم برم باشگاه هیچ کس نبود اومدم فرانسوی بخونم تو اموزشگاه هفت نفر جمع نشد ترم شروع شه اموزشگاه معروفی هم بود.دیپلم زبان گرفتم ب هیچ دردم نخورد فقط چهارسال خودمو معطل کردم.همه دوستام با زبان متوسط دارن کار میکنن.من همههه جا اضافی ام
تنها بودن یه قسمت از زندگی آدم هاست و دارای دامنه و وسعت هستش اگه این موضوع اذیت می کنه حضور تو کلاس های آموزشی و ورزشی و یا کار کردن تو رو به جامعه وصل می کنه اولش یه کمی استرس داره ولی با راحتترین شکل به جامعه وصل می شب و دیگران هم بهت توجه و علاقه نشان میدن