2777
2789

سلام خانمای قشنگ

بنظرتون برای ۴۲نفر چندکیلو برنج باید درست کنم؟

برا قرمه سبزی برا این ۴۰نفر چقدر گوشت بگیرم؟

در ضمن روزتون هم مبارک مادرا و خانمای گل🥰❤❤❤

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

۴۸ پیمانه برنج بریز یا همون رند ۵۰ پیمانه 

گوشتم  نفری دو تیکه ۱۰۰ تیکه گوشت خورد کن ۳۰ تاهم اضافه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر نفر یک پیمانه (استکان فرانسه) برنج

نفری صد گرم گوشت

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
برنج یک ده کییلویی 

منم همینو گفتم ولی مامانم میگه کم میاد

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
۴۸ پیمانه برنج بریز یا همون رند ۵۰ پیمانه  گوشتم  نفری دو تیکه ۱۰۰ تیکه گوشت خورد کن ۳۰ ت ...

برنجم ازین هندی هاست ایرانی نیس

بنظرت خوب میشه؟

برای هر نفر یک پیمانه (استکان فرانسه) برنج نفری صد گرم گوشت

ممنون گلم🌹

یک کیلو برنج هفت پیمانه هست فکر کنم

پس 10 کیلوبرنج(یک گونی10 کیلویی) 70 پیمانه میشه

گونی10 کیلویی کافیه

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
برنجم ازین هندی هاست ایرانی نیس بنظرت خوب میشه؟

اره خوب میشه برا مهمونی هندی خوبه اب برنج و خوب بریز برنجت پف کنه عالی میشه👍برنج هندی برای مجالس خیلی خوبه بصرفه هست و خوب پف میکنه حجمش عالیه مخصوصا با قورمه سبزی  میچسبه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یک کیلو برنج هفت پیمانه هست فکر کنم پس 10 کیلوبرنج(یک گونی10 کیلویی) 70 پیمانه میشه گونی10 کیلویی ...

آهان پس همون ده کیلو بسه ممنونم بابت راهنماییت❤❤🌹

آهان پس همون ده کیلو بسه ممنونم بابت راهنماییت❤❤🌹

گوشت هم 5 کیلو کافیه

نفری 100 گرم 

اره خوب میشه برا مهمونی هندی خوبه اب برنج و خوب بریز برنجت پف کنه عالی میشه👍برنج هندی برای مجالس خی ...

ممنونم عزیزم بابت نظرت 😘😘❤🌹