2777
2789
عنوان

تا حالا شده از یه نفر خوشتون بیاد و بدستش بیارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 40 پست

از یکی خوشم می یومد هرکاری توذهنم فکر می کردم اون انجام می داد خواستم ازاون محل برم یکدفعه جلوی دوتا منشی اش گفت نرو بمون دلم برات تنگ می شه منم خداحافظی کردم رفتم بعد دوساعت که گریه کردم وحالم بد بود برای اولین بارزنگ زد وقتی اسمش روی گوشیم دیدم کپ کردم چطور داره بهم زنگ می زنه جواب که دادم من رو راضی کرد برگردم بعدحرف زدن باهاش مخم قفل کرده بود قدرت تجزیه وتحلیل نداشتم ولی چه فایده انگار تکلیفش باخودش روشن نبود تا اخر نموند ولی تجربه عجیب وقشنگی برام یادگار گذاشت هنوزم منتظرم یک باردیگه بهم زنگ بزنه

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه چیزی بخوام آسمون به زمین بیاد بهش نمیرسم

چرا انقد از خدا نا امیدی تو اشرف مخلوقات خدایی هیچ چیزی برا خدا غیز ممکن نیست میگن خدا تو دنیای بیرون ما نیست خدا دقیقا تو قلب همه ادماست خدا تو قلبه هواتو داره حرف دلت و میشنوه فقط شاید چیزی و که خاستی جاش اونجا نبوده

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
من هم الان روش کراش دارم ولی هنوز دودلم بهش بگم یا نه  اگه هم نگم یه کاری میکنم اون بهم پیشنها ...

چطوری به منم بگو

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
آره خودم بهش گفتم ازدواج کردیم

وایییببی خدایا ذوق مرگ چقد خوووووب ینی اگه خودم بهش بگم ممکنه بشه؟؟

اره روش کراش بودم  بعد ی مدت اومد گفت روم کراشه 😂🙈 تازه من هی ازش فاصله میگرفتم ک حسم بیشتر ...

چیکار کردی ک بهت پیشنهاد  داد😢

نمیدونم شاید بشه  از من ک فک نکنم بشه 😂😂😂☹️☹️☹️

تو ام میشه خودتدک باور نکنی چطوری میخوایی اون بیاد سمتت

وایییببی خدایا ذوق مرگ چقد خوووووب ینی اگه خودم بهش بگم ممکنه بشه؟؟

نمیدونم

من به شخصه توصیه اش نمی کنم واسه همه

چون ممکنه طرف بی جنبه باشه اذیتت کنه

همسر من قبل من کراش دوستمم بود،دوستم بهش گف اون ردش کرد‌.ولی خب مودبانه رد کرد.واسه همین تا حدی خیالم راحت بود که اگه خوششم نیاد آزارم نمیده.یه سال بعد دوستم من پا پیش گذاشتم براش.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چیکار کردی ک بهت پیشنهاد  داد😢

هیچی واقعا 

میگم من تازه میترسیدم حسم زیاد شه و بمونم تو گِل 

ازش فاصله هم میگرفتم.. 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
از یکی خوشم می یومد هرکاری توذهنم فکر می کردم اون انجام می داد خواستم ازاون محل برم یکدفعه جلوی دوتا ...

واییییی چقد قشنگگگگگگگگگگگ دعا کن منم بشه😢