سلام
واقعا روزگار بدی شده
خانواده ها مث سابق نیستن . خواهر با خواهر ، برادر با برادر ، خواهر و برادر و از همه مهمتر مادر با بچه ها و بچه ها با مادر دشمنی میکنن
صبح که میام سرکار نمیدونم برای مردم ناراحت بشم یا برای خودم
تو خانواده من که ماشاالله ادعا و خودمحوری توش موج میزنه همیشه قهر و ناراحتی و دعوا و تیکه پرونی به هم دیگه رو داریم
و متاسفانه متاسفانه ریشه این رفتار مادر بزرگوار بنده است
مثلا با من به اختلاف نظر میرسه و دعوا پیش میاد میره به تمام بچه هاش بدی منو میگه
بعد با برادرم دعواش میشه میاد بدی برادرمو به همه میگه و این رفتار باعث دشمنی بین خواهر و برادر شده
مثلا مادرم با من حدود یک ماه پیش بحثش شد بعد خاهرم اومد دخالت کرد سر من داد زد با این که از من کوچیکتره /. من از خونه زدم بیرون که بحث بالا نگیره .
بعد که مادرم لنگ 1 تومن پول شد خودم رفتم پول ریختم به حسابش رفته بود به زن همسایه درد و دل کرده بود که میخان آبو قطع کنن پول ندارم
از اونروز به بعد خواهرم کاسه داغتر از آش شده
سلام میکنم جواب نمیده
دارم آشپزی میکنم میاد دستاشو روی ابکش که برای ماکارونی گذاشتم میشوره
صبحونه میذارم نمیخوره
تیکه میندازه و زیرلبی فحش میده
جالبه قران و نماز خوندنش قطع نمیشه و نماز شبشو فراموش نمیکنه
امروز رفتم دنبال یه هدیه برا مادرم
هرچی گشتم پیدا نکردم
بش زنگ زدم گفتم مامان شرمنده امروز نمیتونم هدیتو بدم بمونه بر بعد چون سفارش دادم برات
گفت طوری نیس بیا خونه و خدافظی کرد
رسیدم خونه
میگه کسی به من حرف نزنه و اذیتم نکنه کادو نخواستم
خاهرمم گفت بچه خوبت و پررزق و روزیت منم
بش گفتم مادری یعنی صبر و تحمل داشتن تو که مادرمی و بزرگمی به من تیکه ننداز و جلو بچه هات منو سکه ی پول نکن منم محبت مادری نخواستم
بچه هایی که میگی اذیتت میکنن خودت بزرگشون کردی ( اخه برادرمم باش دعوا کرده)
گفت اره اینم حرفیه
عصر اومدم مغازه کادوشو کنسل کردم
با خودمم گفتم خودم تنها ، طلاق گرفته ام دارم یه تنه زندگیمو میچرخونم بهم تیکه میندازه حالا هم که روز مادره بش دارم احترام میذاره اینجور رفتار میکنه پس همون بهتر کادو نخرم