2777
2789
عنوان

بیایید یکم حرف بزنم خالی شم

251 بازدید | 39 پست

سلام 

واقعا روزگار بدی شده

خانواده ها مث سابق نیستن . خواهر با خواهر ، برادر با برادر ، خواهر و برادر و از همه مهمتر مادر با بچه ها و بچه ها با مادر دشمنی میکنن 

صبح که میام سرکار نمیدونم برای مردم ناراحت بشم یا برای خودم

تو خانواده من که ماشاالله ادعا و خودمحوری توش موج میزنه همیشه قهر و ناراحتی و دعوا و تیکه پرونی به هم دیگه رو داریم

و متاسفانه متاسفانه ریشه این رفتار مادر بزرگوار بنده است

مثلا با من به اختلاف نظر میرسه و دعوا پیش میاد میره به تمام بچه هاش بدی منو میگه

بعد با برادرم دعواش میشه میاد بدی برادرمو به همه میگه و این رفتار باعث دشمنی بین خواهر و برادر شده

مثلا مادرم با من حدود یک ماه پیش بحثش شد بعد خاهرم اومد دخالت کرد سر من داد زد با این که از من کوچیکتره /. من از خونه زدم بیرون که بحث بالا نگیره .

بعد که مادرم لنگ 1 تومن پول شد خودم رفتم پول ریختم به حسابش رفته بود به زن همسایه درد و دل کرده بود که میخان آبو قطع کنن پول ندارم 

از اونروز به بعد خواهرم کاسه داغتر از آش شده 

سلام میکنم جواب نمیده 

دارم آشپزی میکنم میاد دستاشو روی ابکش که برای ماکارونی گذاشتم میشوره 

صبحونه میذارم نمیخوره 

تیکه میندازه و زیرلبی فحش میده

جالبه قران و نماز خوندنش قطع نمیشه و نماز شبشو فراموش نمیکنه 

امروز رفتم دنبال یه هدیه برا مادرم 

هرچی گشتم پیدا نکردم 

بش زنگ زدم گفتم مامان شرمنده امروز نمیتونم هدیتو بدم بمونه بر بعد چون سفارش دادم برات

گفت طوری نیس بیا خونه و خدافظی کرد 

رسیدم خونه

میگه کسی به من حرف نزنه و اذیتم نکنه کادو نخواستم 

خاهرمم گفت بچه خوبت و پررزق و روزیت منم 

بش گفتم مادری یعنی صبر و تحمل داشتن تو که مادرمی و بزرگمی به من تیکه ننداز و جلو بچه هات منو سکه ی پول نکن منم محبت مادری نخواستم 

بچه هایی که میگی اذیتت میکنن خودت بزرگشون کردی ( اخه برادرمم باش دعوا کرده) 

گفت اره اینم حرفیه

عصر اومدم مغازه کادوشو کنسل کردم 

با خودمم گفتم خودم تنها ، طلاق گرفته ام دارم یه تنه زندگیمو میچرخونم بهم تیکه میندازه حالا هم که روز مادره بش دارم احترام میذاره اینجور رفتار میکنه پس همون بهتر کادو نخرم

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
هعی خواهر موندم چیکار کنیم ادم خانوادش باهاش اینجوری باشن چه انتظاری از مردمه

بخدا اصن موندم چ کنم 

خواهرم مذهبیه و تو حوزه اس 

حالا دهنم واشه هاااا

روانیه بابا 

اصن تو بگو چته این وسط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظرمن ریشه درگذشته مادرتون بوده شما به دل نگیر مادره سعی کن اینقدر قوی بشی حتی بهت بدی کردن فقط خوبی کنی اوناهم کم کم میفهمن چیزی رو شما اثرنداره 

جانان دربند توام😍

مادرم با برادرم دعواش شده میاد جلوم میگه برو بابا با اون برادرت 

گفتم شما دعواتون میشه چکار من دارین 

موقع که خوشخوشکتون بود خوب بلد بودی گوشتا تو قابلمه رو ده تا ده تا براش بذاری کنار

بخدا اصن موندم چ کنم  خواهرم مذهبیه و تو حوزه اس  حالا دهنم واشه هاااا روانیه بابا  ...

متاسفانه بعضی ازافراد داتل حوزه اخلاقشون برمیگرده وباعث میشه همه حوزوی ها به یه چشم دیده بشن 

جانان دربند توام😍

چقدر حرفهات درد داشت دلم گرفت برات بخدا.. چقدر ارامش نداری.. انگار دلت پراز بغضه فرو خورده اس.. انگار چشمات اشک داره... حرفهاتو خوندم مشکلات وغم تو دلم از یادم رفت.. انقدر محبت نکن وقتی نمی بیننت.. وقتی قدرتو نمیدونن.. انشالله از خدا میخام  ی ازدواج خوب کنی از اون ادمها دور بشی.. یا موفق بشی مستقل تر

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

متاسفانه بعضی ازافراد داتل حوزه اخلاقشون برمیگرده وباعث میشه همه حوزوی ها به یه چشم دیده بشن 

اونروز که بین منو مادرم دخالت کرد بعد بم پیام داد چرا من حرف زدم ناراحت شدی 

این اشکالی نداره که آدم بگ ی چیزی اشکال کار کجاست 

بهتره رو خودت کار کنی وگرنه همه دوست دارن

حالا انگار من بشون گفته بودم کسی منو دوست نداره یا چرا میگم اشکال اینجاست قبول نیست

به هرحال مشاوره خواستی درخدمتم مهربون

من؟ اشتباهی فکر کنم برای من نوشتید مطمعنید

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اونروز که بین منو مادرم دخالت کرد بعد بم پیام داد چرا من حرف زدم ناراحت شدی  این اشکالی نداره ...

خودتون چند درصد احتمال میدی حرفش درسته یعنی واقعا اشکال کارشماروگفت یا فقط قصد خراب کردن شمارو داشت؟

جانان دربند توام😍
چقدر حرفهات درد داشت دلم گرفت برات بخدا.. چقدر ارامش نداری.. انگار دلت پراز بغضه فرو خورده اس.. انگا ...

ممنونم ازت 

تو پست قبلی هم گفتم که اذیت میکنن بچه ها گفتن خونه جدا بگیر خونه گرفتم 

تا ی هفته دیگه انشااالله کامل تو خونه جدید مستقر میشم 

به روح پدرم قسم حتی پول خورد و خوراکشونم بهشون من میدادم 

زشته 

اما زشت تر اونه ارزشی برات قائل نباشن