2821
2789

خانومامغازه پارچه فروشی میخوام بزنم ساکن روستا هستیم دوتابچه ی کوچیک دارم واصلا اصلا نمی تونم خودم وایستم،به نظرتون اگه مغازه بزنم واز همون اول شاگرد بیارم میگیره یانه۹شوهرمم پول درار نیست خسته شدم از دست تنگی مثلادیذوز روز زن یه روسری برام نگرفت نداره که بگیره، منم بخاطربچه هام میخوام اینکار رو شروع کنم مغازه هم مال خودمونه وزیرخونمون

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوپرمارکت بزن بیشترمیگیره

سه تا ارزان‌کده ب فوق العاده توپ وبزرک نزدیک‌خونمون هست پوشاک وپلاسکوفروشی هم هست

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
بالاخره تعدادی مشتری برات میاد 

اخه تو روستا هست همه هم قسطی کار میکنن چون از اول میخوام شاگرد بیارم میترسم

چقدر جمعیت دارد 

جمعیت که خیلی،وخنمون هم تقریبا سر جادست از اینکه شاگرد فقط باشه میترسم نمی دونم خودم نباشم هم میگیره؟

اگ روستای بزرگی هس و جوون زیاد داره لوازم ارایش بزن

اینو هم خواهر شوهرم داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز