2821
2789
عنوان

مغازه پارچه فروشی تو روستا میگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 63 پست

پارچه فروشی تو روستا جواب نمیده چون روستا اونقدر  مشتری نداره و احتمالا همون تعداد کم هم نسیه ببرن بجاش آرایشگاه بزن در حد بند اصلاح صورت و کوتاهی مو 

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

سوپرمارکت بهتره

ولی اگه حتما میخوای پارچه فروشی باشه پیج فروش هم بزن و تو باسلام براخودت غرفه بساز

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جمعیت که خیلی،وخنمون هم تقریبا سر جادست از اینکه شاگرد فقط باشه میترسم نمی دونم خودم نباشم هم میگیره ...

اولاش خودت باش مشتری جذب کن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اخه تو روستا هست همه هم قسطی کار میکنن چون از اول میخوام شاگرد بیارم میترسم

نباید به هر کسی قسطی بدی 

بعد اگه پولت را ندادند، چی کار می خواهی بکنی 

یا خیلی دیر پولش را بدهند 

باید افراد را اعتبار سنجی کنی، که ضرر نکنی 

اول خودت وایستا تاکارت بگیره اگه خدایی نکرده کارت نگیره بایدحقوق شاگردهم بدی

ازه دیگه مشکلم همینه نمیتونم دوتا بچه ی کوچیک پشت هم دارم اخری یکسالو چندماهشه نمیتونم وایستم

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
جمعیت که خیلی،وخنمون هم تقریبا سر جادست از اینکه شاگرد فقط باشه میترسم نمی دونم خودم نباشم هم میگیره ...

شاگرد که دلش برای شما و مغازه نمی سوزه 

ولی روی یه مبلغ فروش و سود میتونی حساب کنی 

پارچه فروشی نمیدونم ولی روستا ما شلوغه دو نفر لباس فروشی زدن خیلی خوب بود

اره واسه ماهم چهار نفرلباس فروشی دارن که همچی هم میارن لباس بچه ولباس زیروغبره

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
پارچه فروشی بعید میدونم،چون کسی دیگه پارچه نمیخره.اگر روستاتون گردشگریه،روزی یه قابلمه آش درست کنی،ب ...

نه گردشگری نیست و روستای بزرگیه که باشهر ۵دقیقه فاصله داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز