2777
2789

مثلا چی بنویسم توپیامک بهش میخام برم حموم میگم قبلش ی پیام تبریک روز مادر بگم بعده حموم حالایا زنگ بزنم یا برم خونشون

نظر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از صبح پایین نرفتم زنگم نزدم احتمالا خورده شم توسط ایل همسر جان🤣

الانم نمیدونم برم یا صبر کنم همسرم بیاد بعد بریم بچمم مای بی بی نداره بدبختی 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

منم نگفتم. حوصلشو ندارم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

چ اصراریه پیام بدی اگه میری دیدنش؟!

حضوری بگو جون خودتو خلاص کن

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
منکه زبونم رگ به رگ شد گفتم سایتون روی بچها باشه بجای اینکه بگم رو سر بچها باشه😐😐😐

وااای😁🤣🤣🤣

من ازین سوتیا جلو شوهرم بدم دیگ تا عمر داره ولم نیمکنه🤣

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
منم از صبح پایین نرفتم زنگم نزدم احتمالا خورده شم توسط ایل همسر جان🤣 الانم نمیدونم برم یا صبر کنم ...

اونم مثل مادر خودتون ،همسرتون رو بزرگ کرده، هم جنسید میدونی چقدر خوشحال میشه سر بزن تبریک بگو

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
خب یه سر بزنید ایشون هم توقع دارن ازتون

خب عزیزم دست خالی ک نمیشه 

همسرم بیاد لاعقل شیرینی بگیره باهم بریم 

ولی انصافا واقعا بیکار ام نشدم از صبح برم 

الانم بچم مای بی بی نداره باید صبر کنم تا شوهرم بیاد

اونم مثل مادر خودتون ،همسرتون رو بزرگ کرده، هم جنسید میدونی چقدر خوشحال میشه سر بزن تبریک بگو

قرار نیس نرم ک کلا 

منم از صبح پایین نرفتم زنگم نزدم احتمالا خورده شم توسط ایل همسر جان🤣 الانم نمیدونم برم یا صبر کنم ...

منم طبقه بالا هستم خودم تنهای رفتم شیرینی کارت هدیه دادم برگشتم  به نظرم چون یه جا هستید برید تبریک زو بگیر وگرنه میگن محل نداد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍