2777
2789

کرد لباساشو جمع کرد رفت الان من بهش زنگ بزنم اون بنده خدا چیزی بدی نگفت میگه چرا شماره  تو داره چرا بهت زنگ زد الان به شوهرم زنگ بزنم که برگرد یا نه 

بدترین چیز خیانت از طرف همسره

کودکستانه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو من چیکار کنم؟

وقتی میدونی شوهرت حساسه بهتر بود شمارتو ندی بهش

الان زنگ بزن به شوهرت بگو مسدودش میکنم اصلا 

منم شوهرم حساسه با اینکه شوهر خواهرم پسر عموم هم هس مثل برادرمه ولی شمارمو ندادم چون یجوره اخلاقش که وقت و بی وقت زنگ میزنه  

بهش بگو امروز روز زنه به جای این که منو خوشحال کنی اینجوری روزمو خراب میکنی؟ چقدررررر رفتار شوهرت نپخته و بچگانه‌ست. اگه چیزی بین تو و شوهر خواهرت نیست این شک و تهمت چه معنی داره؟ شوهر خواهرت خواسته احترام بذاره زنگ زده تبریک گفته، هر چند که کارش جالب نبوده ولی تو به شوهرت الکی بگو خواهرت گفته این به همه خانمای فامیل زنگ زده تبریک گفته. 

که چی زنگ زد حق داشته دلخور بشه ولی باید بهت اعتماد داشته باشه اون زنگ زد تقصیر تو نی که 

وا چقد عجیب 

‌شوهرخاله ی منم امروز زنگ زد به مامانم تبریک گفت 

یه دیقه هم نشد قطع کرد هرسال میزنه 

مامانمم روز پدر زنگ می زنه بهش هرسال 

حالا بابام بگه چرا زنگ زد 

لای؟...... نو! 
وا چقد عجیب  ‌شوهرخاله ی منم امروز زنگ زد به مامانم تبریک گفت  یه دیقه هم نشد قطع کرد هر ...

هرکسی طرفش یه جوره بلخره همه که مثل هم نیستن

من خودمم میدونم ایرادی نداره ولی بعضیا حساسن

🐣
وا چقد عجیب  ‌شوهرخاله ی منم امروز زنگ زد به مامانم تبریک گفت  یه دیقه هم نشد قطع کرد هر ...

مثل اینه دختر خالت یا جاریت زنگ بزنه به شوهرت روزشو تبریک بگه 

من خوشم نمیاد

🐣