2777
2789
عنوان

4 نفر دیگه باقی مانده خواهشا بیاید

92 بازدید | 13 پست

سلام عزیزانم عیدتون  و روزتون مبارک 🧡

اتفاقی نیست که شما تایپیک رو امروز دیده اید ساده ازش نگذرید میدونم طولانیه اما لطفا تا آخر بخونید

توی حدیث کسا نوشته شده و از پیامبر نقل شده اگر گروهی از دوستداران ما در محفلی دور هم حدیث کسا  را بخوانند هر مشکلی داشته باشند خداوند حل خواهد کرد 

من به نیت خودم و شما 18 حدیث کسا از طرف عمه جان حضرت زینب هدیه به مادرشون حضرت زهرا نذر کردم 4 تا دیگه باقی مونده بسم الله هرکسی خواست اعلام کنه چندتا میخونه تا قبل از اذان مغرب فرصت هست عمه جان گره گشان معمولا امروز دخترها به مادر هدیه میدن و به نیابت از ایشون بخوانید 

در راس حوائجتون ظهور اقاجون فراموش نشه💚برای منم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ۱ دونه میخونم انشالله همه حاجت روا بشن

تروخدا برای من و خانوادم دعا کن عاجزانه التماس دعا دارم🙏🙏💔💔💔😔😔😔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
سلام منم ۱ دونه میخونم انشالله همه حاجت روا بشن تروخدا برای من و خانوادم دعا کن عاجزانه التماس دعا ...

حاجت روا باشید عزیزم انشاالله به‌حق عمه جان و حضرت زهرا حاجت روا باشید و عیدیتون رو امشب از این خاندان بگیرید

من یه دونه میخونم 

التماس دعا برای برگشت سلامتیم دارم ،ازتون خواهش میکنم فراموشم نکنید 

روز مادر ومن غمگین ترین مادر دنیام ،این دردای من چیزی نباشه وتموم بشه 

اسمم مریم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

من یه دونه میخونم  التماس دعا برای برگشت سلامتیم دارم ،ازتون خواهش میکنم فراموشم نکنید  ...

من شما رو یادمه منم مثل شما تنها ارزوم سلامتیه ترس و استرس روز و شب برام نزاشته انشالله به زودی زود تنتون سالم باشه و دلتون شاد🤲🤲 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
من شما رو یادمه منم مثل شما تنها ارزوم سلامتیه ترس و استرس روز و شب برام نزاشته انشالله به زودی زود ...

ممنون عزیز دلم 

برات دعا میکنم فراموشم نکن 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __