2777
2789

سلام بنظرتون اینکه برای جلب توجه و اینکه از نظر چند نفر بخصوص که یکیشون پسره بخوام استایلای خیلی خوب بزنم و همش فک کنم که چجور میتونم تو چشمشون خفن بنظر برسم طبیعیه ؟ 

اینم بگم که فک میکنن من ادم دور از همه چی هستم و کلا تصورشون از من یه ادم گوشه گیر و کسیه که هیچی از ترند ها و اینا نمیدونست 

از اونور تصورشون هنوز اینه که مثل بچگیام ادم مذهبی ای هستم درصورتی که نیستم 

نه

چیکار به اونا داری برا خودت زندگی کن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این کار شیطانه نمازتو بخون و حجاب کامل بدون هیچ آرایشی مثل خانم زهرا 

اینا خطوات شیطانه پیروی نکن از شیطان 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه

۳دقیقه درقیامت

شنود 

تقاص 

یه پیر مرد آهنگری امام زمان و دیدن برو داستانشو بخون توی کتاب کیمیای محبت

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

پس چرا ذهنت درگیر اونا میکنی چه اهمیتی داره چی فکر میکنن

نمیدونم چرا چون از بچگی همش یه ادم منزوی بودم تو جمعشون انگار حریص شدم که یروز خودمو بشون اثبات کنم 

نمیدونم چرا چون از بچگی همش یه ادم منزوی بودم تو جمعشون انگار حریص شدم که یروز خودمو بشون اثبات کنم

خودت به خودت اثبات کن

آرامش ذهنت به خاطر دیگران و نظراتشون درگیر نکن 

مهم اینه خودت زندگی خوبی داشته باشی و آرامش داشته باشی 

آرامشی که از ایمان باشه بهم نمیخوره