2777
2789

یک پسر تعریف میکرد ؛

من تا ۲۹ سالگی بیکار بودم هیچی نداشتم نه پول نه شغل نه خانه نه پدر پولدار می‌گفت ؛ دندان هام همگی خراب بودن ، لباس خوب نداشتن یک مراسم برم..نه تفریحی نه هیچی. . می‌گفت ؛ همه هم سن و سال های من در بین دوستان و اقوام و حتی اونا که از من کوچکتر بودن 

دیگه بدترین وضعیت آنها حداقل شغل خوب و ماشین داشتن همگی .. خلاصه کلام من بین تمام آنها به معنای واقعی جا ماندم حتی یک نفر نبود که وضعیت از من بدتر یا شبیه من باشه که خودمو حداقل با اون مقایسه کنم آروم بگیرم همگی از من بهتر بودن..

بعد گفت ؛ از ۲۹ تا الان ۳۲ سالمه از همه اشون جلوتر زدم 

باورت میشه؟ بصورت معجزه واری اتفاقاتی تو زندگیم افتاد که من در این ۳ سال ماشین خریدم از همه اشون بالاتر حتی از آن هم سن و سال هام که ۱۵ ساله بیشتر از من کار می‌کنن و من بیکار بودم.. وسایل و سر وضع زندگیم از همه اشون بالاتر.. درآمدم از همه اشون بالاتر..ازدواج کردم..

بچه امم قراره به دنیا بیاد.

گفت چندبار اومد خودکشی کنم

بارها و بارها کفر میگفتم 

از زندگی سیر بودم 

اما فراموش کردم زندگی پر از سورپرایز ها و معجزه هاست 

آقا می‌گفت ؛

هیچ وقت فکر نکنید عقب افتادید هیچ وقت 

خودتان با هیچکس مقایسه نکنید فقط با خودتان رقابت کنید و منتظر باشید زندگی سورپرایز ها قشنگی داره..

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی ۳۵ سال از بقیه عقب اید اتفاقاتی بصورت معجزه وار می‌افته تو ۱ سال از همه جلوتر میزنید..تا آخر عمر بقیه حسرت زندگیتو میخورن.. دیدم که میگم 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

با چه کاری از همه زد جلو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

تا ۲۹ سالگی پسر بیکار؟!

چ احمقی بوده این...

ادمی ک بشینه دس رو دست بذاره ببینه کی معجزه میشه ی احمق بیش نیست باید ۳۰ سال رو ب بطالت گذروند...؟

مگه ادم چقدر عمر میکنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مگ معجزه برا چندنفر اتفاق میفته

برای همه آنها که لایقش باشند سختی ها ذاتت و قلبت را سیاه نکند و باورت را نابود.. میبینی توام در لیست افرادی که معجزه می‌بینند قرار می‌گیری