2777
2789

تو این روز چی از حضرت فاطمه (س)میخوای ک بهت بده .؟

هر چیزی ته دلته بگو، 

حتی اگه فکر میکنی خیییییلی بزرگه و سنگینه بگو  تا  با هم دعا کنیم به امید خدا  محقق بشه .

خودم اول میگم  دوستامون قرار  هست دو تا پسراش ،فردا بیافته زندان تقریبا ب نا حق (اطلاع زیادی ندارم نپرسید،چون گرچه برامون خانوادشون مهمه اما  نپرسیدیم جزییات نگفتن )
الان به نیت اونا و همه نینی سایتیا
530بار   صلوات حضرت فاطمه خوندم و بعدشم نماز حضرت فاطمه   خوندم .
خیلی ب این صلواته تاکید شده ببینیدhttps://www.aparat.com/v/B9TuD

اگه لایق باشم  میخوام در آخر تایپیکم ی نماز برای شما ک حاجتت نوشتی  بخونم  

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

انشاءالله همه حاجت روا بشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

لطفا منو فراموش نکنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه حضرت فاطمه بهم یه تو دلی بده 🥺🙏🏻😭خانم های عزیز خواهش میکنم اگه براتون سخت نیست برای منم دعا کنید مادر بشم ۶ ماهه منتظرم 🥺الان نیاید بگید ۶ ماه کمه صبر کن  و.... بلاخره همه دوس دارن زود مامان شن 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَهَ و أَبیها و بَعلِها و بَنیها بِوالسِّرِّ الْمُسْتَودَعِ فیها بعدد ِ ما  أَحاطَ بِهِ عِلمُکَ؛ خدایا! به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد، بر فاطمه و پدر و همسر و فرزندانش درود فرست.» یا

آن راز به ودیعه نهاده شده در وجود او، [حاجاتم را برآورده کن].»

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

خیلی چیزا ب کنار 

ولی مهمترینش ک الان   فکر میکنم برام خوبه 

اینه ک  خودم و هر کسی کار نداره سر ی کار خوب بره

این روزا خیلیا  از بیکاری شرمنده زن و بچشونن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

انشالله همه حاجت روا بشین🤲🤲

به خاسته دلتون برسین دل شاد بشین🤲🤲🤲🤍🤍

من فقط سلامتی میخام که اون بیماری که از میترسم نداشته باشم همین کاش خانوم فاطمه زهرا دستمو بگیره تروخدا برام دعا کنین 💔💔🙏🙏🙏😔😔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
اسی دعا کن برادرم بهم پیشنهاد کار بده خیلی احتیاج دارم. خودتم حاجت روا بشی

انشالله حتی اگه برادرت پیشنهاد کار نداد خودت ی کار خوب پیدا کنی  

انشالله همه حاجت روا بشین🤲🤲 به خاسته دلتون برسین دل شاد بشین🤲🤲🤲🤍🤍 من فقط سلامتی میخام که او ...

ببرات دعا کردم عزیزم . 

مادر خودم  همینچند روز پیش نگران قندش بود چقدر ناراحتی کشید دکتر ی قرص بهش داد     از حد نرمالم پایینتر اومد 

خدا درد میده درمونشم  انشالله نشون میده .

ببرات دعا کردم عزیزم .    مادر خودم  همینچند روز پیش نگران قندش بود چقدر ناراحتی ...

ممنونم انشالله همه مریض ها خوب بشن هیج مریضی ناامید نباشه 🤲🤲🤲

بخدا خیلی سخته از استرس نه خواب دارم که خوراک 😔😔🙏🙏

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)