2821
2789
عنوان

بچه هااااااا😂😂😂😂

92 بازدید | 11 پست

دیشب شوهرم گفت برای مامان و مادربزرگت یه تمن میزنم هر کدومش پونصد. منم امروز زنگ زدم ب مامانم اینا تبریک گفتم، گفتم ک پیمان یه تمن میزنه اونام خیلییییی خوشحال شدن. بعد زنگ زدم شوهرم گفتم براشون میفرستی دیگ گفت ک ارع اما پونصد بخدا فعلا نمیتونم. منم گفتم باشه دیگ خجالت کشیدم ک بگم کمه یا اینکه بهشون گفته بودم. 

چیکار کنم خیلی زشته 

خاهرامم زنگ زدن پرسیدن دیگ پیش اونام گفتم. 

واااای خداااااا 

۵۰۰ هم خودت بذار روش

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پول خودت جدا بزن 

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
2825
2823
2791
2779
2792